Home TOP NEWS Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί

Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί

ag24-omonoia-aris (115)


Η βαθμολογική θέση της Ένωσης και τα τελευταία της αποτελέσματα, δείχνουν πως κανονικά η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πάρει το παιχνίδι με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Το γεγονός όμως πως ο επόμενος αντίπαλος μας βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο και ουσιαστικά παίζει το τελευταίο της χαρτί, περιπλέκει τα πράγματα. Θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της η Ένωση Νέων Παραλιμνίου και καλά κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάει προετοιμασμένη.

Να προετοιμαστεί να βρει ένα αντίπαλο που είναι στριμωγμένος και όπως είναι φυσιολογικό, είναι έτοιμος για την τελευταία του πιθανότατα αντίδραση, την τελευταία του μάχη. Θα δώσει λοιπόν ότι έχει και δεν έχει και οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να είναι έτοιμοι να βγουν πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά στις φάσεις και τις μονομαχίες.

Βέβαια, ο Βίνσεντ Εζέ δεν μπορούσε να το θέσει καλύτερα μετά το ματς με τον Άρη. “Ξέρουμε πως παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αλλά έχουμε κι εμείς λόγους να θέλουμε τους βαθμούς”. Ότι στόχο κι αν έχει το Παραλίμνι, ο τελικός νικητής θα εξαρτηθεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Την οποία ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παίρνει να κάνει άλλο στραβοπάτημα.