Home TOP NEWS Πιο καλά, δεν μπορούσε να τεθεί το θέμα μελών

Πιο καλά, δεν μπορούσε να τεθεί το θέμα μελών

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-kosmos (15)


Το θέμα των εγγραφών νέων μελών, έχει τεθεί πολλές φορές στο τραπέζι τόσο από κόσμο της ομάδας μας, όσο και από την ιστοσελίδα μας. Είναι αδιανόητο πως μια ομάδα του δικού μας μεγέθους, έχει 1000 μέλη και κάνει συνελεύσεις το πολύ με 500. Πάγια θέση μας είναι πως το εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο, στα καθήκοντα του πρέπει να περιλαμβάνει και τον εμπλουτισμό της βάσης μελών του σωματείου, αφού κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ έχει κάτι να προσφέρει.

Στην άποψη που μας έστειλε χθες ο αναγνώστης Β.Β. είπε πολλά και διάφορα, άγγιξε όμως και το θέμα των μελών αναφέροντας το απόσταγμα των απόψεων του κόσμου και θεωρούμε πως η περιγραφή του, είναι ότι πιο κοντινό διαβάσαμε σε αυτά που θέλουμε και ονειρευόμαστε. Παραθέτουμε λοιπόν ξανά το συγκεκριμένο απόσπασμα:

“Το απόσταγμα των απόψεων της πλειοψηφίας του κόσμου όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ είναι, η μετάβαση από μια κομματικά εποπτευόμενη και ελεγχόμενη Ομόνοια, σε μια ΟΜΟΝΟΙΑ όπου θα ανήκει πραγματικά στα μέλη και στον Λαό της και η οποία θα τηρεί κατά γράμμα την αποστολή, τις αρχές και τις αξίες για τις οποίες δημιουργήθηκε αυτό το Σωματείο, με πράξεις και όχι στα λόγια. Με αξιοποίηση του κόσμου μέσα από ένα καλά σχεδιασμένο project εγγραφής μελών με κίνητρα και ευκολίες πληρωμής. Με όσο περισσότερα μέλη έχει το Σωματείο τόσο πιο ισχυρή δημοκρατικά νομιμοποιημένη θα είναι η κάθε διοίκηση ενώ θα επιφέρει και σημαντικότατα οικονομικά έσοδα στο Σωματείο. Η προσέλκυση και εγγραφή μελών θα πρέπει να βασίζεται στην διαφάνεια και τον επαγγελματισμό αφού ο κάθε Ομονοιάτης θα πρέπει να βλέπει ότι τα λεφτά του αξιοποιούνται κατάλληλα για το καλό της ομάδας και όχι για να κάνουν προπονήσεις στο Ηλίας Πούλλος ο κάθε Πέρεζ ή Καπράλ ή για να πληρώνουμε αποζημιώσεις για αποδεσμεύσεις στον κάθε τουρίστα που μας πλάσαρε ο κάθε μάνατζερ της πλάκας ως τον νέο Μέσσι.”