Home TOP NEWS “Πήραμε αυτό που θέλαμε”

“Πήραμε αυτό που θέλαμε”

ag25-enp-omonoia-c (35)


Τους τρεις βαθμούς έχοντας καλή εμφάνιση, πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό κρατάνε στην ομάδα μας. Πλέον στην ομάδα μας βλέπουν τον αγώνα με την ΑΕΛ την ερχόμενη Πέμπτη. Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα, από τον Ανδρέα Δημητρίου:

«Ουσιαστικά πετύχαμε αυτό που θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι βάζοντας πάνω από όλα την ουσία. Ο αντίπαλος καιγόταν για βαθμούς και ξέραμε πως αν στράβωνε το ματς για αυτούς, δύσκολα θα διαχειρίζονταν τη κατάσταση. Ευτυχώς πήγαν όπως θέλαμε τα πράγματα πετύχαμε δυο γκολ και παρότι σε μια αδράνεια ο αντίπαλος μπήκε στο ματς τελειώσαμε το ματς στο β. Πετύχαμε 4 γκολ, πήραμε τους βαθμούς, ήταν καλή εμφάνιση και βλέπουμε τη συνέχεια. Θέλαμε 3 νίκες, έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στην ΑΕΛ και αυτό βλέπουμε.

Ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε, την ουσία. Δεν θέλαμε να φλυαρήσουμε, θέλαμε να είμαστε εύστοχοι και ευτυχώς μας βγήκε στο γήπεδο και κερδίσαμε. Αυτό είναι το σημαντικό και πλέον δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε. Τη Πέμπτη έχουμε παιχνίδι και μπορεί η ΑΕΛ να μην είναι ψηλά, όμως κάνει μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες βδομάδες και παραμένει μεγάλη ομάδα. Από κει και πέρα στην έδρα μας, θέλουμε να είμαστε αφεντικό και να κερδίσουμε. Θέλουμε το κόσμο να έρθει δίπλα στην ομάδα να τη βοηθήσει να πετύχουμε νίκη και να μπούμε στα πλέι οφ με καλές προοπτικές».