Home TOP NEWS Πρώτη φορά στο -13!

Πρώτη φορά στο -13!

ag23-apoel-omonoia-f (6)


Λες και οι πράσινοι δεν παρουσιάστηκαν στο γήπεδο, γεγονός που προκάλεσε τριγμούς στις τάξεις της ομάδας. Η πέμπτη ήττα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα είχε ως αποτέλεσμα να μεγαλώσει τη διαφορά από την κορυφή στους 13 βαθμούς, 40 έναντι 53 του Αποέλ.

Του Κ.Καλλή – Goal News

Πρόκειται για τη μέγιστη διαφορά στην τρέχουσα σεζόν. Προηγουμένως, η διαφορά είχε φθάσει μέχρι και τους 12 βαθμούς, ποτέ όμως δεν τους είχε ξεπεράσει. Την 20ή αγωνιστική είχε βρεθεί μέχρι και το -9, όμως η απρόσμενη ήττα από την Πάφος FC οδήγησε τη διαφορά στους 12 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι την περασμένη βδομάδα επί της ΑΕΚ έστειλε αισιόδοξο μήνυμα. Εντούτοις, ό,τι «έχτισε» προηγουμένως το γκρέμισε αμέσως και να σου το -13, με την έλλειψη σταθερότητας και ισορροπίας να αποτελεί εμπόδιο για τους πράσινους να πλησιάσουν τις ομάδες που προπορεύονται.

Γίνεται αντιληπτό πως το γεγονός αυτό δυσχεραίνει την προσπάθεια του «τριφυλλιού» για μια θέση στην τριάδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέχει οκτώ βαθμούς από την τρίτη Ανόρθωση, ενώ θα κυνηγήσει την τέταρτη θέση η οποία υπό προϋποθέσεις της εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, όπως έγινε πέρσι. Την ίδια ώρα, θα επιδιώξει να κατακτήσει το κύπελλο, ώστε να μην εξαρτάται από τρίτους η παρουσία της στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Στον πίνακα φαίνεται η διαφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την κορυφή. Γίνεται αναφορά από την 9η αγωνιστική και μετά όταν είχε φθάσει για πρώτη φορά στους 10 βαθμούς. Προηγουμένως, στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές η μέγιστη διαφορά ήταν μέχρι και τους επτά βαθμούς.

pegasus_LARGE_t_143761_106819434