Home TOP NEWS Σε απόσταση ενός ματς η τρίτη θέση

Σε απόσταση ενός ματς η τρίτη θέση

ag25-enp-omonoia-b (17)


Ευνοϊκά για την ομάδα μας τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής. Η ισοπαλία της Ανόρθωσης με τον Άρη και η ήττα του Απόλλωνα από την ΑΕΚ, μείωσαν την απόσταση από τη 4η και τη 3η θέση στους 3 βαθμούς. Απομένει μια αγωνιστική και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίσει την ΑΕΛ δεν αποκλείεται να μειώσει ακόμα περισσότερη την διαφορά και ενώ απομένουν 10 αγωνιστικές στα πλέι οφ.

Η διαφορά της 3ης με τη 4η θέση είναι βέβαια σημαντική, αφού η μια στέλνει αυτόματα Ευρώπη και η άλλη υπό προϋποθέσεις. Εκείνο που κρατάμε είναι πως πλέον το πρώτο γκρουπ έχει χωριστεί σε τρεις ταχύτητες. Η πρώτη αποτελείται από την ΑΕΚ και το Αποέλ που κυνηγάνε το πρωτάθλημα, η δεύτερη από Ανόρθωση, Απόλλωνα και ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλουν τη 3η θέση και η τρίτη, από όποιον καταφέρει να μπει ως 6ος στο γκρουπ.

Στα δικά μας Ανόρθωση και Απόλλωνας έχουν τα προβλήματα τους, το ίδιο όμως και εμείς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται να κάνει υπερπροσπάθεια για να πετύχει τον στόχο και να αποφύγει όσο το περισσότερο δυνατό τα λάθη. Το επόμενο ματς, είναι σημαντικό αφού η ΑΕΛ έρχεται με ισχυρό κίνητρο στη Λευκωσία.