Home TOP NEWS Σφραγίζει την πρόκριση

Σφραγίζει την πρόκριση

kyp3-omonoia-pafos-1 (155 (4)


Στην Πάφο πάει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που θα αντιμετωπίσει στις 17:00 την τοπική ομάδα (live omonoianews.com). Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια των προημιτελικών κυπέλλου Κύπρου και αποτελεί τον επαναληπτικό του 4-0 στο ΓΣΠ πριν από 14 βράδια. Προφανώς το εύρος του σκορ του πρώτου ματς, δεν αφήνει πολλά στη φαντασία, τουλάχιστον όσον αφορά την ομάδα του πρώτου ματς. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην εικόνα που θα εκπέμψει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τέσσερα βράδια πριν, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν χλωμή και έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από τον αιώνιο της σε ένα κρίσιμο ματς. Όπως κι αν αγωνιστεί σήμερα, το αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα δεν αλλάζει, ούτε θα κερδηθεί αυτόματα η εμπιστοσύνη του κόσμου. Κάθε μεγάλη ομάδα όμως έχει υποχρέωση να αντιδρά μετά από μια ήττα και αυτή ακριβώς την αντίδραση περιμένουμε να δούμε σήμερα. Το κύπελλο είναι ο μοναδικός θεσμός που μπορεί να μας δώσει φέτος τίτλο άλλωστε.

Αγωνιστικά ο Μιλόγεβιτς έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Εκτός είναι οι Σκέμπρι, Χριστοφή, Ρουσιάς, Σέρινταν, Μαργκάσα, Ρούνιε και Καρλίτος.