Home TOP NEWS ΣΥ.ΦΙ. Πάφου: “Να πέσουν οι τόνοι της κόντρας”

ΣΥ.ΦΙ. Πάφου: “Να πέσουν οι τόνοι της κόντρας”

kosmos-ditiki


«Είναι με πόνο καρδιάς και απέραντης θλίψης που παρακολουθούμε εδώ και λίγες μέρες την ανελέητη κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δ.Σ και της θύρας 9.

Μιας κόντρας που δεν συμβαδίζει με την ιστορία,τα ιδανικά και τις αξίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και που παράλληλα σκορπά απέραντη λύπη στους χιλιάδες πιστούς οπαδούς της. Όπως επίσης δεν αρμόζει στην ένδοξη ιστορία της η ομάδα να είναι στην 5η θέση, να ηττάται από μικρομεσαίες ομαδούλες της σειράς που παλεύουν για την παραμονή τους, η ψυχολογία να είναι χάλια, λάθη να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο, ο κόσμος να έχει ξενερώσει απίστευτα και το χειρότερο να μην υπάρχει φως στο τούνελ.

Ως ΣΥ.ΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΠΑΦΟΥ ξεκαθαρίζουμε ότι, καταδικάζουμε τα όποια φαινόμενα “λεκτικής” βίας, όπως επίσης διαφωνούμε με τα όποια “απαγορευτικά εισόδου για εξωγηπεδικούς λόγους”. Ταυτόχρονα εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας και προβληματισμό μας για την κατάληξη αυτής της κόντρας.

Η κατάσταση “μυρίζει μπαρούτι” και για να είμαστε ρεαλιστές, εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν υπάρχει ούτε πρόσφορο έδαφος για διάλογο. Οπότε κάνουμε έκκληση και στις δυο πλευρές, τουλάχιστον να πέσουν οι τόνοι της κόντρας, γιατί το σίγουρο είναι ότι ζημιωμένη θα βγει ΜΟΝΟ η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε στον σημερινό αγώνα να κυλήσουν όλα ομαλά και ειρηνικά και να μην ξαναζήσουμε στιγμές διχόνοιας στις κερκίδες όπως στο πρόσφατο παρελθόν
Από όλους εμάς εξαρτάται…

Από κει και πέρα… ο ΛΑΟΣ να βάλει το χέρι του».

Δ.Σ ΣΥ.ΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τμήματος Πάφου