Home TOP NEWS Συντηρητικά, ίσως και καθόλου

Συντηρητικά, ίσως και καθόλου

ag7-ermis-omonoia-a-Christofi (12)


Η επίσημη ενημέρωση μετά το ντέρμπι με το Αποέλ, έλεγε ότι ο Δημήτρης Χριστοφή θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες, λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Ο Τζίμης προερχόταν από μεγάλη απουσία και κάποια συντηρητικά λεπτά σε 2 παιχνίδια, η χρησιμοποίηση του στην εντεκάδα όμως, ήταν ένα ρίσκο το οποίο δεν βγήκε και πληρώνουμε. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αποχή του Δημήτρη από την αγωνιστική δράση μέχρι και 1,5 μήνα.

Λένε επίσης πως και με την επιστροφή του, ο Χριστοφή θα πρέπει να είναι προσεκτικός και να παίζει συγκεκριμένο αριθμό λεπτών και όχι παραπάνω, έτσι ώστε να καταφέρει να αποθεραπευτεί πλήρως. Είναι στην πιο δύσκολη φάση της καριέρας του ο ποδοσφαιριστής και ψυχολογικά είναι πολύ βαρύ να μην μπορείς να αφήσεις πίσω σου τους τραυματισμούς.

Η δική μας άποψη, είναι πως αφού η κατάσταση είναι τόσο περίπλοκη, ίσως να ήταν σοφό να μην παίξει καθόλου φέτος ο Χριστοφή, αν αυτό εγγυάται πως με το που αρχίζει η προετοιμασία του χρόνου θα είναι πανέτοιμος. Πολύς κόσμος αντιδρά, αφού η πιο ηχηρή μεταγραφή μας δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει. Εμείς θα πούμε όμως, αυτό που λέγαμε από την πρώτη στιγμή που αποκτήθηκε: ο Δημήτρης δεν ήρθε για ένα χρόνο, αλλά για να αποτελέσει σε βάθος χρόνου (μέχρι το τέλος της καριέρας του) τον ηγέτη και μπροστάρη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να διεκδικήσει ξανά τίτλους. Ως το ισχυρότερο περιουσιακό στοιχείο μας πρέπει να τον προσεγγίσουμε λοιπόν, να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα και να τον προστατέψουμε.