Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο Παραλίμνι για το διπλό

Στο Παραλίμνι για το διπλό

ag24-omonoia-aris (149)


Στο Παραλίμνι εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που θα αντιμετωπίσει την τοπική Ένωση (16:00, live omonoianews.com). Η ομάδα μας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, κόντρα σε μια ομάδα η οποία παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Στοχεύει να επιστρέψει στη Λευκωσία με το τρίποντο στις αποσκευές της και γνωρίζει πως οτιδήποτε άλλο, θα πληγώσει σοβαρά τις φιλοδοξίες της για κατάκτηση της 3ης θέσης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από νίκη κόντρα στον Άρη, η οποία για 75′ λεπτά συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση. Καλείται σήμερα να επιβάλει το ρυθμό της απέναντι σε ένα αντίπαλο που θα είναι παθιασμένος και αποφασισμένος σε όλο το 90λεπτο και να πάρει αυτό που θέλει με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, οι βαθμοί που χάνονται δεν αναπληρώνονται και οτιδήποτε πέραν της νίκης, όπως κι αν έρθει, είναι απλά μη αποδεκτό.

Αγωνιστικά, ο Μιλόγεβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σκέμπρι, Χριστοφή, Ασσίς και Φλορέσκου. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μαργκάσα, Κασμί και Ρουσιάς που προέρχονται από αποχή και δεν είναι στο 100%.