Home TOP NEWS Τα 6 σημεία της ΘΥΡΑΣ 9

Τα 6 σημεία της ΘΥΡΑΣ 9

omonoia-brondby-kazamias-kosmos (30)


Έξι σημεία/απαιτήσεις έθεσε επί τάπητος ψες στη συγκέντρωση ΘΥΡΑ 9. Όπως λέχθηκε, τα σημεία αυτά παρουσιάζονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά. Οι οργανωμένοι θεωρούν πως αν το επόμενο συμβούλιο κάνει αυτά τα βήματα, θα είναι κοινώς αποδεκτό από όλους. Πιο κάτω τα καταγράφουμε, με λίγα λόγια/επεξηγήσεις για το κάθε ένα, γιατί ήταν αδύνατο ενώ κάναμε ψες το live να επεκταθούμε επί του θέματος:

  1. Επαγγελματισμός: Οι οργανωμένοι δεν θέλουν η ομάδα να γίνει εταιρία, θεωρούν όμως πως πρέπει να οργανωθεί καλύτερα, να δημιουργηθούν συγκεκριμένες δομές και να προσληφθούν τα κατάλληλα άτομα σε καίριες θέσεις.
  2. Άνοιγμα μελών, χωρίς ανεξέλεγκτες καταστάσεις: Ξεκάθαρα αυτό που λέχθηκε ήταν να συνεχίσουν να απαιτούνται δυο υπογραφές για να γίνει κάποιος μέλος. Από τη στιγμή που λαμβάνει δυο υπογραφές από ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ όμως, να γίνεται μέλος αυτόματα. Εννοείται πως θα υπάρχουν περιπτώσεις που δεν θα εγκρίνονται, θα είναι όμως για ειδικούς λόγους.
  3. Πόλεμος στο κατεστημένο, μετωπικός: Ποτέ ξανά αποχή, ποτέ ξανά μετριοπαθή στάση απέναντι σε αυτούς που εδώ και χρόνια μας πολεμούν.
  4. Πλήρης αντίθεση στο νόμο του Ιωνά: Καμία υποχώρηση οποιασδήποτε μορφής. Ευθέως εναντίων.
  5. Κανένας από τα προηγούμενα συμβούλια στα καινούρια: Οι οργανωμένοι τόνισαν πως καταλαβαίνουν πως υπάρχουν και μέλη τα οποία είναι καθαρά, τα οποία δουλεύουν σκληρά και έχουν αποτελέσματα. Θεωρούν όμως πως αν δεν υπάρχουν στο νέο, δεν θα υπάρχει προκατάληψη. Αυτό είναι το μοναδικό σημείο που η άποψη μας είναι πως ίσως να χωράει ελαστικότητα. Υπάρχουν 2-3 μέλη που έχουν να προσφέρουν και στο νέο Δ.Σ. Καταλαβαίνουμε πάντως την άποψη της ΘΥΡΑΣ 9.
  6. Απομάκρυνση του Νικ Νικολάου από εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη ΚΟΠ: Οι οργανωμένοι θεωρούν πως ο κ. Νικολάου δεν μπορεί να εκπροσωπεί την ΟΜΟΝΟΙΑ από τη στιγμή που έχει ταχθεί υπέρ της κάρτας οπαδού. Έφεραν επίσης άλλα 1-2 παραδείγματα.