Home TOP NEWS Θέλει την πρώτη νίκη σε ντέρμπι

Θέλει την πρώτη νίκη σε ντέρμπι

CUP-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (123)


Έξι παιχνίδια έδωσε ως τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ με ομάδες της πρώτης πεντάδας (ΑΕΚ, Αποέλ, Ανόρθωση, Απόλλωνας), τέσσερα στον πρώτο γύρο και δυο στο δεύτερο. Παρότι έχασε μόνο ένα από αυτά, από την επόμενη αντίπαλο της ΑΕΚ, δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη από τον απολογισμό της. Κι αυτό γιατί δεν κέρδισε ούτε ένα! Ήλθε δυο φορές ισόπαλη με Ανόρθωση και Απόλλωνα (όλα με το ίδιο σκορ, 0-0!) και μία με τον αιώνιο της 2-2. Αύριο λοιπόν ψάχνει την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι.

Και μόνο με αυτήν θα είναι ικανοποιημένη, οι εντυπώσεις δεν αρκούν. Από τα 5 ισόπαλα παιχνίδια που προαναφέραμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ άξιζε να κερδίσει τα 4! Στα εντός έδρας παιχνίδια με Ανόρθωση και Απόλλωνα, στο εκτός με τον Απόλλωνα και στο αιώνιο ντέρμπι, αν μια ομάδα έπρεπε να φύγει με τους 3 βαθμούς αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, πόσοι όμως το θυμούνται; Και πόση σημασία έχει, αφού στο τέλος της ημέρας δεν πήρε τους τρεις βαθμούς αλλά μόνο τον ένα.

Κανένα ντέρμπι δεν είναι εύκολο, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα μας σε αυτά όμως δεν δικαιολογούνται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει και να αποδώσει και να κερδίσει το πρώτο της ντέρμπι και να συνεχίσει με δεύτερη συνεχόμενη επί του Αποέλ.