Home TOP NEWS Το κύπελλο είναι αυτοσκοπός

Το κύπελλο είναι αυτοσκοπός

ag21-pafos-omonoia-c (22)


Τρεις μέρες μετά τη απογοητευτική εμφάνιση και ήττα στη Πάφο, η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την ομάδα του Απόστολου Μακρίδη, αυτή τη φορά για το θεσμό του κυπέλλου. Τους βαθμούς που πέταξε στο Παφιακό, δεν μπορεί να τους πάρει πίσω, έχει όμως τη δυνατότητα να εξιλεωθεί βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού. Ενός θεσμού που αυτή τη στιγμή μοιάζει η πιο ρεαλιστική οδός διάκρισης και εξόδου στην Ευρώπη.

Η Πάφος έχει καλές μονάδες, καλή ομάδα και μας το έδειξε τη Κυριακή. Ήταν όμως η χλωμή ΟΜΟΝΟΙΑ που τη γιγάντωσε και της επέτρεψε να πάρει τη νίκη. Αν πήρε το μάθημα της και θα μπει πιο σοβαρή, πιο συγκεντρωμένη στο γήπεδο τη Τετάρτη, το ξέρουν μόνο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι παίκτες του. Εμείς εκείνο που θα επαναλάβουμε είναι πως μια ομάδα σαν την ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πάντα να στοχεύει τίτλους. Και για να κατακτήσει αυτόν του κυπέλλου πρέπει να παρουσιαστεί πολύ διαφορετική από αυτήν της Κυριακής.

Ο τίτλος του άρθρου λέει πως η κατάκτηση του κυπέλλου είναι αυτοσκοπός. Το εύλογο ερώτημα που θα κάνει ο μέσος αναγνώστης είναι “ναι αλλά μπορούμε;”. Αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει, εμείς όμως έχουμε κουραστεί να αντιμετωπίζουμε την αδυναμία να κατακτήσουμε τίτλους ως οτιδήποτε άλλο παρά αποτυχία. Στοχεύουμε τη κατάκτηση ναι, κι αν δεν τα καταφέρουμε να ψάξουμε τι πήγε λάθος, όχι να κατεβάσουμε τον πήχη των απαιτήσεων.