Home TOP NEWS Το μάθημα επιβίωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα… από Ρουμάνικα μάτια!

Το μάθημα επιβίωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα… από Ρουμάνικα μάτια!


Το Ρουμανικό DigiSport έφτιαξε ένα μικρό αφιέρωμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, στο οποίο αναφέρεται πως ο κόσμος της ομάδας έσωσε το σωματείο από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Ακόμη, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ οι δύο Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, Φλορέσκου και Μπρανέσκου, μίλησαν στο κανάλι.

Δηλώσεις έκανε και ο Α’ αντιπρόεδρος του σωματείου μας Πανίκος Νεοφύτου, λέγοντας: «Έπρεπε να σκεφτούμε τρόπους να σώσουμε την ομάδα. Αυτό το πλάνο δουλεύει για τέσσερα χρόνια. Αρχικά κυκλοφόρησε καφές και energy drink αλλά δεν είχε αρκετή επιτυχία. Στη συνέχεια φτιάξαμε μπύρα που γνώρισε τεράστια επιτυχία».

Για τα προϊόντα της ομάδας μίλησαν και δύο Ρουμάνοι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Μπρανέσκου είπε: «Στην αρχή δεν ήξερα. Υπέθεσα πως ήταν απλώς μια μπουκάλα νερό που έγραφε ΟΜΟΝΟΙΑ. Στη συνέχεια έμαθα τι είναι. Το χρησιμοποιούμε στην προπόνηση και στους αγώνες, είναι φυσιολογικό. Παρακολουθώ το ποδόσφαιρο στην Κύπρο και μπορώ να πω πως καμιά ομάδα δεν έχει τόσο καλά ανεπτυγμένο μάρκετινγκ όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ». Ο Φλορέσκουμε τη σειρά του πρόσθεσε: «Όταν συμφωνήσαμε, ήρθε ο πρόεδρος κρατώντας νερό της ομάδας! Μου είπε ότι είναι εξαιρετική ομάδα και ότι έχουμε ακόμα και το δικό μας νερό! Ήταν πραγματικά ενδιαφέρον».

Ο Μπρανέσκου μίλησε και για τον κόσμο: «Οι οπαδοί είναι απίστευτοι, σέβονται τους παίκτες και τον προπονητή. Στα ευρωπαϊκά ματς η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη». Ο Φλορέσκου αναφέρθηκε στην ομάδα: «Υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια τέτοια ομάδα».

Δείτε πιο πάνω το βίντεο-αφιέρωμα.