Home TOP NEWS Το παράδειγμα είναι μπροστά σας

Το παράδειγμα είναι μπροστά σας

kyp3-omonoia-pafos-1 (139)


Σχεδόν κάθε φορά που χάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, μιλάμε για παίκτες προσωπικότητες που περιμένουμε να βγουν μπροστά και για το ποδοσφαιρικό εγωισμό τους που λογικά θα έχει πληγωθεί. Κάθε φορά μετά από ήττα, ο πρώτος που ανεβάζει στροφές και απόδοση, είναι γενικά ένας από τους πιο συνεπείς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Μιλάμε προφανώς για τον αρχηγό Νούνο Ασσίς, τον οποίο θέλαμε χθες 1000 μάτια για να βλέπουμε. Τα έκανε όλα εκτός από το να σκοράρει, ήταν όμως ο κορυφαίος του γηπέδου.

Το πιο σημαντικό όμως από όλα, είναι πως βλέπουμε ακόμα εκείνη την πείνα για νίκες στο πρόσωπο και την απόδοση του. Παρότι 38, δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανένα, έκανε πολλά στη καριέρα του, σπρώχνει πάντα για το κάτι παραπάνω. Απολαμβάνει να παίζει σε υψηλό επίπεδο, απολαμβάνει να είναι συνεπής. Αποτελεί γενικά το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση και οι συμπαίκτες του πρέπει να ακολουθούν σε προσπάθεια και αφοσίωση σε αυτό που κάνουν.

Ο Νούνο έχει δηλώσει πως το καλοκαίρι σταματάει και θέλει να το κάνει έχοντας κατακτήσει ένα τίτλο. Είμαστε βέβαιοι πως θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει και ελπίζουμε να καταλαβαίνουν όλοι οι συμπαίκτες του πόσο σημαντικό είναι. Πιο σημαντικό βέβαια είναι να αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της συνέπειας σε αυτό το μαραθώνιο, την οποία έχει αναδείξει πολλές φορές ο Πορτογάλος μάγος.