Home TOP NEWS Το πάθημα είναι εκεί

Το πάθημα είναι εκεί

ag12-omonoia-enp-b-111 (27)


Φαβορί είναι στα χαρτιά η ΟΜΟΝΟΙΑ για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Η ομάδα μας έχει ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, τη στιγμή που ο αντίπαλος της στοχεύει να παραμείνει στην κατηγορία. Ξεκάθαρα λοιπόν, τουλάχιστον μέσω αποτελεσμάτων γιατί η απόδοση μας έχει σκαμπανεβάσματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη από τους δυο μονομάχους και από τη δική της συμπεριφορά θα εξαρτηθεί ο νικητής του αγώνα.

Όσα αναφέραμε πιο πάνω βέβαια, ίσχυαν και πριν το πρώτο παιχνίδι. Ήταν μάλιστα από τα πρώτα παιχνίδια του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο πάγκο και υπήρχε μια κάποια δυναμική. Το αποτέλεσμα, απέδειξε πως η θεωρία από την πράξη απέχουν και μάλιστα πολύ, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε στην ισοπαλία μέσα στο ΓΣΠ με το Παραλίμνι. Μάλιστα χρειάστηκε ένα γκολ του Ονησίφορου Ρουσιά στα τελευταία στάδια του αγώνα για να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Το πάθημα λοιπόν είναι εκεί να μας θυμίζει πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια το Σάββατο και ελπίζουμε να έγινε μάθημα. Λάθη όλοι κάνουν, μια ομάδα όμως για να θεωρεί τον εαυτό της μεγάλο, πρέπει να μαθαίνει και από αυτά.