Home TOP NEWS Το πιο θετικό της ημέρας

Το πιο θετικό της ημέρας

kyp3-pafos-omonoia-2 (79)


Καμία νίκη δεν μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε αυτό που ζήσαμε το περασμένο Σάββατο, ειδικά μια ουσιαστικά αδιάφορη με την πρόκριση τελειωμένη από το πρώτο ματς. Πιο θετική είδηση λοιπόν από τη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι η χρησιμοποίηση για πρώτη φορά τριών νεαρών. Ο λόγος για τους Κασμί, Κατελάρη και Φιλιώτη με τον πρώτο μάλιστα να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο.

Ο νεαρός Βέλγος ξεκίνησε στα άκρα της επίθεσης και είχε γενικώς καλή απόδοση. Έδειξε να είναι καλός χειριστής της μπάλας, που δεν διστάζει να δοκιμάσει το πόδι του, ενώ σκόραρε και το πρώτο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από τη στιγμή που αντικαταστάθηκε ο Μπεμπέ, πέρασε σε ρόλο επιτελικού, δεν κρύφτηκε, ζήτησε μπάλα και προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος.

Ο Φιλιώτης έπαιξε στο αριστερό άκρο, πίσω από το Καρίμ Χαφέζ. Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα να ανταποκριθεί στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ προωθήθηκε σε κάποιες φάσεις. Είναι γνωστό πως ο νεαρός μπορεί να προσφέρει και στα δυο άκρα της άμυνας, κάτι που αποτελεί μεγάλο προσόν.

Όσον αφορά τώρα το Κατελάρη, πήρε θέση πλάι στον Οικονομίδη στον άξονα και γενικώς στάθηκε καλά. Προσπάθησε να προσδώσει σιγουριά στις πάσες του, έμπαινε στις μονομαχίες, γενικώς ήταν άνετος σε ένα δύσκολο χώρο.

Βέβαια πρέπει να τονιστεί, ότι οι 3 μικροί έπαιξαν σε ένα παιχνίδι μηδενικού ρίσκου. Το σημαντικό είναι να μπορούν να ανταποκριθούν και στα δύσκολα και για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.