Home TOP NEWS Τώρα τα σημαντικά

Τώρα τα σημαντικά

kyp3-omonoia-pafos-1 (134)


Στο πρωτάθλημα δεν ήταν αυτή που έπρεπε, στο κύπελλο θύμισε κάτι από ΟΜΟΝΟΙΑ και έβαλε στην ουσία τον εαυτό της στη κλήρωση των ημιτελικών. Η ομάδα μας επέστρεψε στις επιτυχίες, τώρα στρέφει ξανά την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Εκεί που ο πήχης ανεβαίνει και μάλιστα πολλά επίπεδα, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει διαδοχικά τις δυο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, ΑΕΚ και Αποέλ, με μοναδικό στόχο δυο νίκες που θα της επιτρέψουν ξανά τα όνειρα για κάτι καλύτερο.

Ας πάρουμε πάντως τα πράγματα από την αρχή. Το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στο ΓΣΠ την ΑΕΚ Λάρνακας. Μια ΑΕΚ που είναι αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και πιθανότατα η πιο σταθερή από την αρχή της χρονιάς. Προέρχεται μάλιστα, από θρίαμβο επί της Ανόρθωσης με σκορ 3-0, που μάλλον την τοποθετεί στα ημιτελικά. Η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έρχεται στο ΓΣΠ και θέλει νίκη, πρέπει όμως να της κόψουμε τον αέρα και να τη κερδίσουμε.

Εδώ που είναι τα πράγματα κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Τα δυο επόμενα μπορούν να καθορίσουν πολλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να θυμάται, πως αν επαναλάβει εμφανίσεις σαν αυτή της Πάφου, δεν έχει καμία ελπίδα. Αν χτίσει πάνω στη χθεσινή και προσθέσει επίσης μπόλικο πάθος και τρεξίματα που χρειάζονται στα ντέρμπι, θα έχει καλές πιθανότητες να πάρει αυτό που θέλει.