Home TOP NEWS Τους στήριξε, να ανταποδώσουν

Τους στήριξε, να ανταποδώσουν

kyp3-omonoia-pafos-1 (146)


Την Κυριακή στη Πάφο, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν γενικώς κακή και δυσκολευόμαστε να πούμε αν διασώθηκε κάποιος. Οι παίκτες όμως που δέχθηκαν περισσότερη κριτική από το κόσμο ήταν ο Ράμος (ειδικά αυτός), ο Φυλακτού και σε πολύ μικρότερο βαθμό ο Μπαντιμπάγκα. Και οι τρεις σήμερα, ήταν στην εντεκάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Προφανώς είδε και ο Σέρβος πως δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, επέλεξε όμως αντί να τους ρίξει κάτω από το λεωφορείο, να τους στηρίξει.

Έδειξε και στο παρελθόν ο Μιλόγεβιτς πως είναι αυτής της φιλοσοφίας, δεν καίει ένα παίκτη μετά από κακή εμφάνιση. Αν αυτή επαναληφθεί, αν ένας ποδοσφαιριστής συνεχίζει να κάνει αυτά που του ζητάει, τότε είναι που τον αφήνει εκτός. Το παιχνίδι είχε τέτοια μορφή που οι 3 ποδοσφαιριστές βοηθήθηκαν και είχαν σαφώς καλύτερη απόδοση από ότι πριν 3 βράδια. Αν θα παραμείνουν βασικοί, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, το βέβαιο είναι πως πήραν το μήνυμα πως ο προπονητής τους στηρίζει και τους θεωρεί σημαντικούς.

Τώρα έρχεται το δικό τους κομμάτι, αυτό της ανταπόδοσης μέσω συνέπειας. Εμφανίσεις σαν αυτές της Πάφου, όχι μόνο από τους συγκεκριμένους παίκτες που δέχθηκαν τη πίεση, αλλά από όλους όσους αγωνίστηκαν (γιατί το ξαναλέμε όλοι ήταν κακοί), απαγορεύονται. Ειδικά στο κομμάτι της σαιζόν που μπαίνουμε, απαιτείται κάθε εβδομάδα 101% προσπάθεια.