Home TOP NEWS Βλέπουν ήδη την ΑΕΛ

Βλέπουν ήδη την ΑΕΛ

ag25-enp-omonoia-c (18)


Η χθεσινή νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κυρίως ο τρόπος που ήρθε, έφερε χαμόγελα στο Ηλίας Πούλλος. Η ομάδα μας επιβλήθηκε πλήρως του αντιπάλου, δεν τον άφησε να την αμφισβητήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και έφτασε στο τρίποντο μάλλον άνετα. Όπως γράψαμε από χθες, παρόμοια όψη έπρεπε να έχουν όλα τα παιχνίδια με μικρότερες ομάδες. Δεν έχουν λυθεί προφανώς όλα τα προβλήματα μας, ακόμα και ο Μιλόγεβιτς μίλησε για δουλειά. Ήταν σίγουρα όμως ευχάριστος ο τρόπος που η ΟΜΟΝΟΙΑ καθάρισε το παιχνίδι.

Χρόνος για ξεκούραση και εφησυχασμό πάντως δεν υπάρχει. Η ομάδα μας την Πέμπτη υποδέχεται την ανεβασμένη ΑΕΛ και για να παραμείνει κοντά στην 3η και τη 4η θέση, πρέπει να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι. Από σήμερα λοιπόν, όλοι βλέπουν την ομάδα της Λεμεσού, με πρώτους το Μιλόγεβιτς και τους συνεργάτες του που πρέπει να μελετήσουν τη νέα ΑΕΛ του Πάμπου Χριστοδούλου, να εντοπίσουν τις διαφορές στο παιχνίδι της από αυτήν που μας κέρδισε στο πρώτο γύρο, αλλά και τις αδυναμίες που θα κτυπήσει η ομάδα μας.

Αργότερα σήμερα, θα μάθουμε κατά πόσον η ΑΕΛ θα έρθει στο γήπεδο με βαθμολογικό ενδιαφέρον ή χωρίς. Όπως και να έχει όμως, κανένα ματς δεν σου χαρίζεται εύκολα. Μας περιμένει δύσκολο ματς, με τον τελικό νικητή όμως να εξαρτάται πλήρως από τη δική μας ομάδα. Και υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για μας.