Home TOP NEWS Ξανά κόντρα σε μαζική άμυνα

Ξανά κόντρα σε μαζική άμυνα

KOS_9026


Δεν πρόκειται να αλλάξει ιδιαίτερα την τακτική του ο Απόστολος Μακρίδης, σε σύγκριση με αυτά που είδαμε τη Κυριακή. Η Πάφος θα αμυνθεί μαζικά και θα προσπαθήσει να κτυπήσει στη κόντρα με τη ταχύτητα των Ντε Μέλο-Άλμπα και την ποιότητα του Μάτσι. Η μεγάλη διαφορά είναι πως αυτή τη φορά και να δεχθεί ένα τέρμα, δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να ανοιχθεί. Όχι ότι εκμεταλλευτήκαμε το γκολ του Σέρινταν στο Παφιακό, αλλά η λογική λέει πως η Πάφος θα έβγαινε ψηλά. Σήμερα δεν πρόκειται να το κάνει αν δεν μείνει καλά πίσω.

Πώς λοιπόν θα διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα του αντιπάλου; Καταρχάς παίζοντας πολύ πιο γρήγορα από ότι τη Κυριακή. Η μπάλα κυκλοφορούσε αργά και προβλέψιμα, οι κινήσεις στο χώρο και χωρίς αυτήν λιγοστές και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως σκοράραμε με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, αφού κατά τα άλλα δεν ήταν πολλές οι φορές που διασπάσαμε το κέντρο της άμυνας. Επιπρόσθετα, θα τονίσουμε για άλλη μια φορά την αποτελεσματικότητα. Ανεξάρτητα από την εμφάνιση πόσο διαφορετικό θα ήταν το ματς αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έμπαινε μπροστά στο σκορ στο 50′ με το Σέρινταν;

Πέραν των όσον προαναφέραμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να θυμηθεί την προ 10 ημερών συγκέντρωση της και να αποφύγει γκάφες σαν αυτές που υπέπεσε στο τελευταίο της παιχνίδι. Η γρήγορη αναχαίτιση των αιφνιδιασμών του αντιπάλου και η άμεση επανάκτηση της μπάλας, είναι σημεία καθοριστικά για να μείνει το μηδέν πίσω και να πάρουμε σαφές προβάδισμα πρόκρισης.