Home TOP NEWS Αφήστε το πίσω σας και προχωράμε

Αφήστε το πίσω σας και προχωράμε

AG3-OMONOIA-DOXA-KAZAMIAS-KOSMOS (129)


Η απόφαση του Δικαστηρίου, “ακύρωσε” στην ουσία τα απαγορευτικά που έβγαλε η διοίκηση για στελέχη της ΘΥΡΑΣ 9. Με άλλα λόγια, από το επόμενο κιόλας παιχνίδι, οι συγκεκριμένοι φίλοι μπορούν να πάρουν ξανά θέση στο Βόρειο Πέταλο. Το πιο πάνω γεγονός, πρέπει να αποτελέσει αφετηρία για να προχωρήσουμε και όχι αφορμή για δεύτερο γύρο από καυγάδες για το συγκεκριμένο θέμα.

Καλούμε την διοίκηση να αφήσει πίσω της το θέμα, να το αφήσει να λήξει. Να μην επιδιώξει ξανά να κρατήσει τους συγκεκριμένους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκτός γηπέδου, ούτε να εκδώσει οποιαδήποτε σχετική ανακοίνωση για το θέμα. Να το αφήσει να μείνει στο παρελθόν, ότι ήταν να λεχθεί, λέχθηκε.

Καλούμε παράλληλα τους οργανωμένους να επιστρέψουν όλοι μαζί πλέον στο γήπεδο. Πλέον κανείς δεν μπορεί να μείνει εκτός και η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι καυτή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη την έδρα της για να βγει Ευρώπη και να κατακτήσει το κύπελλο και για να δημιουργηθεί τέτοια οι οργανωμένοι παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο. Ούτε από τη ΘΥΡΑ 9 χρειάζεται άλλη ανακοίνωση περί του θέματος κατά την άποψη μας. Να μιλήσει με τη παρουσία της στο πέταλο.