Home TOP NEWS Αυτή η Τετάρτη να φέρει χαρμόσυνα

Αυτή η Τετάρτη να φέρει χαρμόσυνα

AG27-omonoia-anorthosi-vladan (166)


“Κάθε Τετάρτη χάνω ένα παίκτη”, είχε πει πριν τη διακοπή ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πριν τη διακοπή για Εθνικές ομάδες. Πράγματι η ΟΜΟΝΟΙΑ έμοιαζε με νοσοκομείο και ο κόουτς το μάθαινε τελευταία στιγμή. Έπρεπε να αλλάξει πλάνο τη τελευταία στιγμή, να πάει με εντεκάδα ανάγκης και γενικώς είχε δύσκολες καταστάσεις να διαχειριστεί. Σήμερα είναι Τετάρτη και ο Βλάνταν εύχεται να μην έχει τα ίδια. Αντίθετα θέλει να έχει άλλη μια επιστροφή.

Χθες ο κόουτς είδε τους Φλορέσκου και Μπεμπέ να προπονούνται κανονικά και να φωνάζουν παρόν για τη μεγάλη αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Υπάρχουν αρκετές μέρες μέχρι τη Κυριακή για να ανεβάσουν την ετοιμότητα τους σε ικανοποιητικά επίπεδα και να προσφέρουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο τρίτος της παρέας των τραυματιών, ο Ζίγκι Μπαντιμπάγκα θα δοκιμάσει σήμερα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και αν τα καταφέρει, προλαβαίνει κι αυτός να δώσει αρκετά λεπτά.

Τους τελευταίους μήνες έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τραυματισμούς. Ελπίζουμε πως η διακοπή για Εθνικές ομάδες έδωσε στους παίκτες την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και παράλληλα έσπασε τη γκίνια. Μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της χρονιάς και δεν μας παίρνει να πάμε κουτσουρεμένοι.