Home TOP NEWS Αυτή τη φορά να είναι πιο έτοιμη

Αυτή τη φορά να είναι πιο έτοιμη

AG27-omonoia-anorthosi (114)


Λίγες μέρες μετά από το προηγούμενο αιώνιο, είχαμε δημοσιεύσει ένα κομμάτι που έλεγε πως στο στρατόπεδο του αιωνίου ήταν πιο έτοιμοι σε όλα. Η εικόνα της εβδομάδας που είχε προηγηθεί του παιχνιδιού εκείνου, αλλά και αυτή που είδαμε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αυτό μαρτυρούσε. Ότι η μια ομάδα όλες τις προηγούμενες μέρες προετοιμαζόταν έχοντας στο μυαλό μόνο τη νίκη και η άλλη, είχε το δικό της σε οτιδήποτε άλλο.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο τρόπος που μας επιβλήθηκε ο αιώνιος, αποτέλεσε ένα ηχηρό χαστούκι σε όλο το οικοδόμημα. Πως δεν το θεώρησαν δηλαδή οι αρμόδιοι σύμπτωση, αλλά αποτέλεσμα συγκεκριμένων ενεργειών. Θέλουμε λοιπόν να πιστεύουμε πως αυτή τη φορά θα εμφανιστούμε πολύ πιο έτοιμοι, πολύ πιο αποφασισμένοι, πολύ πιο μαχητικοί. Και πάνω από όλα, έτοιμοι να πεθάνουμε για να κατακτήσουμε το τρίποντο.

Υπενθυμίζουμε και σήμερα, ότι ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ έχουν ιστορικά από 44 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να πάρει ξανά κεφάλι και για να το πετύχει πρέπει να ελέγξει όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που στο τέλος κάνουν μεγάλη διαφορά.