Home TOP NEWS Δεν έχει κλειδώσει η Ευρώπη

Δεν έχει κλειδώσει η Ευρώπη

AG27-omonoia-anorthosi (187)


Η εικόνα της Ανόρθωσης και πολύ περισσότερο τα αποτελέσματα της τον τελευταίο καιρό, έδιναν την εντύπωση πως είναι ανήμπορη να σταματήσει το κατήφορο και πως εύκολα ή δύσκολα η ομάδα μας θα είναι στην Ευρώπη. Είναι ευνοϊκή και η τετράδα του κυπέλλου, αφού αποτελείται από τις ομάδες που καταλαμβάνουν τις 4 πρώτες θέσεις και στο πρωτάθλημα (ΟΜΟΝΟΙΑ, Απόλλωνας, ΑΕΚ, Αποέλ). Η απομάκρυνση του Μιλίγκοβιτς και η πρόσληψη του Νεόφυτου Λάρκου, δείχνει πως η Κυρία δεν θα τα παρατήσει. Ούτε εμείς πρέπει να θεωρήσουμε πως τελείωσε τίποτα.

Η διαφορά μας είναι 3 μόλις βαθμοί με την Ανόρθωση και ενώ απομένουν 7 ντέρμπι, 1 εκ των οποίων μεταξύ των δυο ομάδων. Με το Λάρκου στο τιμόνι, ο οποίος ξέρει που πάει και τι του ζητείται να πετύχει, ξέρει τους αντιπάλους του και το κυπριακό ποδόσφαιρο, η εικόνα της θα βελτιωθεί άμεσα. Δεν περιμένουμε βέβαια και θαύματα, ούτε παίζουν εντυπωσιακά οι ομάδες του πρώην προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι όμως συγυρισμένες στα μετόπισθεν και ψάχνουν συνήθως να κτυπήσουν στο transition. Κάτι τέτοιο περιμένουμε πως θα επιδιώξει στο λίγο χρόνο που έχει μπροστά του ο Νέοφυτος Λάρκου.

Προφανώς δεν γράφουμε τα πιο πάνω για να σπείρουμε το φόβο ή γιατί μας τρομάζει οποιαδήποτε πρόσληψη. Απλά θα ήταν λάθος να θεωρήσουμε πως η Ευρώπη θα έρθει χωρίς κόπο και μόχθο. Η εικόνα μας και η ασυνέπεια μας, δεν μας επιτρέπουν να σηκώσουμε το κεφάλι μας πάνω, μέχρι μαθηματικά να έχει επιτευχθεί η κατάληψη θέσης που να δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.