Home TOP NEWS Δικό της αν παίξει όπως πρέπει

Δικό της αν παίξει όπως πρέπει

ag26-omonoia-ael (168)


Την Ανόρθωση υποδέχεται σήμερα στις 18:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ (live omonoianews.com) και βρίσκεται μπροστά από μια μεγάλη ευκαιρία για βαθμολογική αναρρίχηση. Η ομάδα μας με νίκη επί της Κυρίας της Αμμοχώστου κάνει άλμα στη 3η θέση, εκεί που δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά μέσα στη σαιζόν και που έμοιαζε σε κάποια φάση αδύνατο να φτάσει. Είναι έτοιμη για το παιχνίδι, προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα και θέλει να μπει στα πλέι οφ με το δεξί.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Ανόρθωση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Μπορεί διοικητικά να είχαν και οι 2 ομάδες μια κάποια αναστάτωση τον τελευταίο καιρό, για διαφορετικούς λόγους, μέσα στο γήπεδο όμως είναι άλλη συζήτηση. Η ομάδα μας μετράει συνεχόμενες νίκες που την έφεραν σε απόσταση βολής από τη 3η θέση, ενώ η Κυρία της Αμμοχώστου μόλις τη τελευταία αγωνιστική επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Αν κανείς βάλει στην εξίσωση και το ΓΣΠ, ένα γήπεδο που παραδοσιακά η Ανόρθωση τα βρίσκει σκούρα, καταλαβαίνει πως στο χέρι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να πάρει το τρίποντο.

Αγωνιστικά, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ασσίς, Χριστοφή και Γιωργαλλίδη, ενώ οι Ρούνιε και Σκέμπρι είναι τελικά αποστολή, με το δεύτερο να μην έχει πολλές πιθανότητες να παίξει.