Home TOP NEWS Δημητρίου για τα κριτήρια: «Είμαστε κοντά στο να πετύχουμε το στόχο μας»

Δημητρίου για τα κριτήρια: «Είμαστε κοντά στο να πετύχουμε το στόχο μας»

Συγχαρητήρια στο τμήμα πετόσφαιρας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος έδωσε ο Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στο ραδιόφωνο Super Sport. Όσον αφορά τα κριτήρια Μαρτίου και την προσπάθεια που γίνεται ανέφερε: «Έχουμε καλύψει αρκετό δρόμο αυτό το μήνα, μας μένουν ακόμη μερικές μέρες και εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό τότε θα καταφέρουμε να περάσουμε και αυτό το ψηλό εμπόδιο. Ο κόσμος ανταποκρίνεται στο βαθμό που το είχε ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως θα πρέπει αυτό να συνεχιστεί και για τις επόμενες μέρες προκειμένου να μπορέσει το σωματείο να ανταποκριθεί θετικά στις οικονομικές του υποχρεώσεις που εμπίπτουν στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Επί της ευκαιρίες εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια για τα κριτήρια και να επαναλάβουμε πως είμαστε κοντά στο να πετύχουμε το στόχο μας, όμως δεν τον έχουμε πετύχει ακόμη. Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε και τις επόμενες ημέρες την ίδια θετική ανταπόκριση».


Για την κίνηση των διαρκείας: «Είχε καθοριστεί ένας συγκεκριμένος αριθμός (1000) για διάθεση εισιτηρίων διαρκείας μέσα στο Μάρτιο και πλησιάζουμε σε αυτόν. Αισιοδοξούμε πως μέχρι την τελευταία ημέρα υποβολής του φακέλου θα μπορέσουμε να καλύψουμε το στόχο που είχε θέσει το Δ.Σ».

Για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Σήμερα επαναρχίζουν οι προπονήσεις, μετά το ρεπό. Επιστρέψουν στις προπονήσεις οι διεθνείς, Οικονομίδης, Παναγή, Γιωργαλλίδης και Σκέμπρι, εκκρεμεί η επιστροφή των Κιρμ και Καρλίτος που αναμένονται Τετάρτη ή Πέμπτη για να ενσωματωθούν με την ομάδα. Ο Ασσίς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή. Το ίδιο και ο Ράμος που εξέτισε την ποινή μετά την κόκκινη στο αιώνιο. Χριστοφή θα είναι εκτός με ΑΕΚ, όπως και οι κιτρινισμένοι Οικονομίδης, Μαργκάσα και Χαφέζ. Έχουμε σίγουρα τέσσερις απουσίες και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με το Μπεμπέ, το Μπαντιμπανγκά και Φλορέσκου, που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους. Ανάλογα με το πως θα νιώθουν αυτές τις ημέρες θα δούμε κατά πόσο θα προλάβουν το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ήδη νιώθουν ότι θα προλάβουν, είναι αισιόδοξοι. Εάν δεν είναι απολύτως έτοιμοι θα πάρουν ακόμη λίγο χρόνο διότι ακολουθούν εξαιρετικά κρίσιμα παιχνίδια».