Home TOP NEWS Δύο “στημένα”, σε λίγες μέρες

Δύο “στημένα”, σε λίγες μέρες

ag26-omonoia-ael (169)


Πριν το ματς με το Παραλίμνι, οι “ειδικοί” ήταν σίγουροι: η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει το παιχνίδι. Τελικό αποτέλεσμα 1-4 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Από την ώρα που τελείωσε εκείνο το παιχνίδι και η Νέα Σαλαμίνα δεν κατάφερε να κερδίσει τη Δόξα και να κλειδώσει μαθηματικά την εξάδα, ξεκίνησε νέο γαϊτανάκι με “στημένα”. “Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει το παιχνίδι με την ΑΕΛ και η ΑΕΛ θα της δώσει δυο νίκες στα πλέι οφ”. Ήταν τόσο έντονες οι φήμες, που παρατηρήθηκε και έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στο διπλό, η τιμή του οποίου έπεφτε με τα λεπτά!

Τελικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρασε 4άρα και στην ΑΕΛ, μπήκε στα πλέι 4η και άφησε την ομάδα της Λεμεσού εκτός του πρώτου γκρουπ. Έδωσε δεύτερο ηχηρό χαστούκι στους καλοθελητές που διαδίδουν για δικούς τους λόγους πολλά και διάφορα. Και παράλληλα, έδωσε και σε μας ένα μάθημα, να μην παρασυρόμαστε από τις φήμες και να αναπαράγουμε ψέματα. Αρκετή πίεση εξασκείται στην ομάδα λόγω βαθμολογίας και λόγω οικονομικού. Ας μην την εντείνουμε επειδή “είπε ο Γιαννής στον καφενέ πως ξέρει σίουρα που μέσα πως το δώκαν”.

Την επόμενη φορά όσοι πιστεύουν στις κακοήθειες ας βάλουν τα δεδομένα κάτω. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ χαρίσει στην ΑΕΛ και την κερδίσει δυο φορές στα πλέι οφ, παίρνει +3 πόντους. Αν κερδίσει την ΑΕΛ και 2 φορές τη Σαλαμίνα (όπως έκανε και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) παίρνει +9 πόντους. Είναι ποτέ δυνατόν να πετάξει βαθμούς έτσι στον κάλαθο των αχρήστων, ενώ δίνει μάχη για να κατακτήσει την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στην Ευρώπη; Ούτε το επιχείρημα “επαίξαν το στα μπούκικα” μπορεί να σταθεί, αφού αποκλείεται οποιοδήποτε στοίχημα να δώσει 800 χιλιάδες ευρώ που πήρε τα τελευταία 2 χρόνια από την Ευρώπη η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ας σκεφτόμαστε λογικά.