Home TOP NEWS Έπαιξαν οι εφτά από τους οκτώ

Έπαιξαν οι εφτά από τους οκτώ

konomis-aradippou


Εφτά από τους οκτώ δανεικούς ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγωνίστηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο. Πέραν ενός, οι υπόλοιποι εφτά ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους σε τρεις εβδομάδες, όταν και θα ολοκληρωθούν τα Πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

Επιστροφή στην ενδεκάδα για το Δημήτρη Μουλαζίμη, που αγωνίστηκε σε ολόκληρο το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ο Ερμής μπήκε με το δεξί στη Β’ φάση του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας, όπου έχει στόχο την παραμονή.

Ακόμη ένα 90λεπτο “έγραψε” ο Παντελής Κονομής με την Ομόνοια Αραδίππου, η οποία έχασε στην έδρα της με 2-0 από τον Ολυμπιακό. Με την ομάδα της Λευκωσίας αγωνίστηκε ο Κωνσταντίνος Λούβαρης, που πέρασε ως αλλαγή στο 71ο λεπτό.

Βασικός στο ΠΑΕΕΚ-Οθέλλος ήταν ο Αντρέας Φραγκέσκου, παίζοντας σε όλο τον αγώνα, ενώ ο Παναγιώτης Θεράποντος πέρασε στο παιχνίδι με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Στο ισόπαλο 0-0 της ΜΕΑΠ στο Λιοπέτρη κόντρα στον Αχυρώνα αγωνίστηκαν οι Γιώργος Ιβανόφ και Απόλλωνας Βασιλείου. Στο αρχικό σχήμα και οι δύο, με τον πρώτο να περνάει εκτός στις καθυστερήσεις.

Δεν έπαιξε στο Χαλκάνορας-Αλκή ο Αντρέας Λοϊζου.