Home TOP NEWS “Γέμισε” στον άξονα

“Γέμισε” στον άξονα

AG27-omonoia-anorthosi (128)


Κόντρα στην Ανόρθωση Οικονομίδης και Φλορέσκου τα πήγαν περίφημα. Διένυσαν πολλά χιλιόμετρα, ανέκοψαν πολλές επιθέσεις του αντιπάλου, έφτιαξαν παιχνίδι από πίσω, συμμετείχαν και στη δημιουργία. Αν έλειπαν κάποια φάουλ του Ρουμάνου (στον οποίο κάποιος πρέπει να μιλήσει ενόψει αιώνιου) και ένα νεκρό 10λεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, θα μιλούσαμε σήμερα για αρχοντική εμφάνιση από το εν λόγω δίδυμο.

Στο 60′ του παιχνιδιού, έκανε την επανεμφάνιση του και ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Πορτογάλος έπαιξε ένα γεμάτο μισάωρο και είναι έτοιμος πλέον για το παιχνίδι με το Αποέλ, βάζοντας πονοκέφαλο στον προπονητή του. Θα τον διατηρήσει στο πάγκο ξεκινώντας τους δυο που αποτέλεσαν τη βάση της επιτυχίας, ή θα τον ξεκινήσει αφήνοντας κάποιον άλλο έξω;

Το πιο σημαντικό είναι πως ο άξονας γεμίζει (και οι 4 μαζί με το Φυλακτού είναι διαθέσιμοι) μιας και η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στα δύσκολα. Ειδικά στο παιχνίδι με το Αποέλ έχει πολύ σημαντικό ρόλο να επιτελέσει αφού εκεί κρύβεται η δύναμη του αντιπάλου. Ελπίζουμε πως θα αποδώσει ξανά σε ψηλό επίπεδο.