Home TOP NEWS Για αυτή την ιστορία και αυτή την περηφάνια

Για αυτή την ιστορία και αυτή την περηφάνια

AG28-apoel-omonoia (149)


“Εντάξει, δεν χάθηκε και κανένας τίτλος το Σάββατο”, ακούσαμε κάποιους να λένε τις τελευταίες ώρες. Απορούμε σε ποιο πλανήτη ζουν και με ποιο αλεξίπτωτο έπεσαν. Τίτλοι πάει καιρός που δεν χάνονται μετά από ήττες σε αιώνια γιατί καταντήσαμε να κυνηγάμε Ευρώπες από το Δεκέμβριο. Το Σάββατο χάθηκε κάτι εξίσου σημαντικό με τίτλο. Ένα απόρθητο κάστρο για χρόνια, που κρατούσε αναστηλωμένη την περηφάνια μας. Όποιος δεν αντιλαμβάνεται λοιπόν τι σημαίνει η ήττα, μάλλον δεν ξέρει για ποια ομάδα μιλάμε.

Σε αυτό το κομμάτι θα εστιάσουμε στα ποδοσφαιρικά και μόνο. Απομένουν 8 αγωνιστικές μέχρι το τέλος και θέλουμε τη νίκη σε κάθε μια από αυτές. Απαιτούμε να βλέπουμε παίκτες που σέβονται τη φανέλα, την ιστορία και την περηφάνια μας. Αν ήταν όμως να διαλέξουμε ένα παιχνίδι να κερδίσουν, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ποιο θα ήταν αυτό. Μιλάμε προφανώς για το επόμενο αιώνιο και δεν θέλουμε τη νίκη για να τους κόψουμε το πρωτάθλημα, αλλά για να πάρουμε πίσω αυτό που χρόνια μας ανήκε.

Ακόμα και αποδεκατισμένοι να είμαστε, ακόμα κι αν μπει διαιτητής ο Πρόδρομος Πετρίδης, εκείνο το ματς το θέλουμε περισσότερο από κάθε άλλο. Μόνο για τη περηφάνια παλεύουμε τα τελευταία χρόνια και δεν την ξεπουλάμε τόσο εύκολα. Ελπίζουμε πως μέχρι το αιώνιο το ίδιο θα ισχύει και για όσους φοράνε τη τιμημένη φανέλα.