Home TOP NEWS Για την ώρα τίποτα ανακοινώσιμο

Για την ώρα τίποτα ανακοινώσιμο

omonoia-brondby-kazamias-kosmos (19)


Ενώ η αγωνιστική περίοδος είναι σε εξέλιξη, το ενδιαφέρον του κόσμου βρίσκεται εν μέρη και στη διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά του σωματείου. Ημερομηνία εκλογικής συνέλευσης δεν έχει οριστεί, έτσι με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας αυτή θα λάβει χώρα με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου. Ο μόνος που μέχρι στιγμής έχει εξαγγείλει υποψηφιότητα είναι ο Μιχάλης Ιορδάνους που αποκάλυψε στη σελίδα μας, πως έχει συνδυασμό, είναι έτοιμος παράλληλα να συζητήσει με άλλους ενδιαφερόμενους.

Κατά τα άλλα, υπάρχουν διερευνητικές επαφές από ανεξάρτητους, υπάρχει και μια ομάδα ανθρώπων η οποία μελετά τα δεδομένα και ενδεχομένως να τοποθετηθεί τις επόμενες εβδομάδες. Τίποτα ανακοινώσιμο και τίποτα επί της ουσίας, ειδικά όσο δεν ορίζεται εκλογική και όσο δεν ξεκαθαρίζουν επίσημα οι προθέσεις των παλιών προέδρων της ομάδας μας. Το μόνο βέβαιο είναι πως η ομάδα που προαναφέραμε έκανε μια επαφή με το Πόλυ Μαλλούπα για να ηγηθεί, εισέπραξε όμως αρνητική απάντηση.

Να σημειωθεί πως ούτε οι πιο νεαροί του συμβουλίου έχουν για την ώρα τοποθετηθεί, ούτε μέλη του Δ.Σ. των οποίων τα τμήματα είναι επιτυχημένα (Φ. Ιωάννου, Α. Ζυμαράς) αφού το θεωρούν πρόωρο.