Home TOP NEWS Γνωστός και έτοιμος αν χρειαστεί

Γνωστός και έτοιμος αν χρειαστεί

kyp3-pafos-omonoia-2-orsulic (47)


Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης έκανε χθες ο Ιβάν Ρούνιε. Ο Κροάτης θα προσπαθήσει σήμερα να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του και αν τα καταφέρει θα πάρει θέση βασικού, αφού ο Μιλόγεβιτς προτιμά να μην αλλάζει πολλά πράγματα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Οι πιθανότητες δεν είναι πάντως με τον Ιβάν και ο κόουτς γνωρίζει ήδη τον αντικαταστάτη του. Αυτός προφανώς, είναι ο συμπατριώτης του Ρούνιε Μάριν Όρσουλιτς.

Ο πανύψηλος Κροάτης βρίσκεται με την ομάδα εδώ και 1,5 μήνα, έχει παίξει αρκετά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, είχε γενικώς το χρόνο -αγωνιστικό και μη- να προσαρμοστεί στα θέλω του προπονητή του και το επίπεδο του πρωταθλήματος. Έχει μάλιστα παίξει και στο πλευρό του Ντρι Ρομαρίκ, οπότε θέμα επικοινωνίας δεν πρέπει να τεθεί. Συγκέντρωση χρειάζεται και να αποφύγουν όσο το δυνατό περισσότερο τα λάθη.

Η ΑΕΛ διαθέτει επικίνδυνους επιθετικούς με πρώτο και καλύτερο τον Πιέχ. Η αμυντική λειτουργία είναι δουλειά όλων, όμως το κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχει πάντα σημαντικό ρόλο να παίξει. Αν ο Όρσουλιτς πάρει τελικά τη θέση του Ρούνιε, οφείλει να δώσει τα πάντα για να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό. Και αυτό θα είναι η βάση της επιτυχίας.