Home TOP NEWS Η μεγάλη νύκτα του Κωνσταντίνου

Η μεγάλη νύκτα του Κωνσταντίνου

panagi-ethniki (1)


Θα τη θυμάται για πάντα τη νύκτα της 24ης Μαρτίου 2016 ο Κωνσταντίνος Παναγή. Ήταν η νύκτα που στα 21 του, κλήθηκε για πρώτη φορά να γυρίσει την πλάτη του στην εστία της Εθνικής Κύπρου. Και συμφωνούμε, δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να φοράς τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αυτό το είχε κάνει ήδη ο Κωνσταντίνος. Το ότι αντιπροσώπευσε τη Κύπρο όμως, όντας ο καλύτερος Κύπριος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή, αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση των κόπων και της δουλειάς του.

Ο Παναγή, όπως και ποδοσφαιριστές κάποια χρόνια μεγαλύτεροι, ανήκει σε μια γενιά που οι Κύπριοι δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να παίξουν μπάλα. Τα καταφέρνουν μόνο οι πολύ καλοί και οι τυχεροί. Πριν από δυο χρόνια, αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία και προσπαθούσε να κάνει το όνομα του γνωστό. Η ευκαιρία που έψαχνε ήρθε με τη μεταγραφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Καϊάφας του έδωσε την ευκαιρία και να που πλέον ο μικρός μεγαλώνει και γράφει παραστάσεις. Έπρεπε όμως να δουλέψει πολύ σκληρά.

Όσον αφορά την απόδοση του ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλή. Είχε σωτήριες επεμβάσεις, στάθηκε γενικά καλά και με αυτοπεποίθηση. Φάσεις όπως αυτή του γκολ, με την εμπειρία στο μέλλον θα μπορεί να τις διαβάζει καλύτερα. Η εμφάνιση του ήταν γενικά πολύ καλή.