Home TOP NEWS «Είμαστε ευχαριστημένοι και πλέον θα ξεκουραστούμε»

«Είμαστε ευχαριστημένοι και πλέον θα ξεκουραστούμε»

AG29-salamina-omonoia (83)


Στο Super Sport FM μίλησε σήμερα ο Ανδρέας Δημητρίου και αναφέρθηκε στη νίκη που πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ επί της Σαλαμίνας, χαρακτηρίζοντας την πολύ σημαντική, ενώ τόνισε πως η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία για ξεκούραση στην ομάδα. Ακόμη, ο εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου μας μίλησε για τους τραυματίες και τις απουσίες ενόψει του επόμενου αγώνα. Αναλυτικά:

«Ήταν σημαντική νίκη και κάναμε άλλο ένα βήμα για να υλοποιηθούν οι στόχοι μέσω πρωταθλήματος που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Κυνηγούσαμε την ουσία, γνωρίζαμε κάποια δεδομένα όπως τις σημαντικές μας απουσίες, τον κακό αγωνιστικό χώρο και ότι προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που βαθμολογικά αδιάφορος αναμέναμε ότι θα ήταν επικίνδυνος. Η ομάδα ανταποκρίθηκε στον στόχο της και πλέον έχουμε την διακοπή στην οποία η ομάδα θα ηρεμήσεις, να ξεκουραστεί και να επανέλθουμε για τον πολύ καθοριστικό και κρίσιμο Απρίλιο» τόνισε αρχικά για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

Θα μπορούσε να ήταν και πιο εύκολη η νίκη: «Δεν αρχίσαμε καλά και χρειάστηκε να κάνει μια καθοριστική απόκρουση ο Παναγή. Σιγά, σιγά η ομάδα έβρισκε τα πατήματα της και φτάσαμε στο γκολ στην πρώτη καλή μας φάση. Στην επανάληψη η ομάδα ανέβηκε παρά το γεγονός ότι παίζαμε με δέκα ποδοσφαιριστές, βάλαμε ένα γκολ, χάσαμε και δυο μεγάλες ευκαιρίες. Και παίζαμε με σημαντικές απουσίες. Αφού πήραμε τους τρεις αυτούς βαθμούς είμαστε ευχαριστημένοι και πλέον θα ξεκουραστούμε».

Για τους τραυματίες: «Ο Ασσίς θα είναι διαθέσιμος καθώς θα αρχίσει να προπονείται κανονικά. Όσον αφορά τους Μπεμπέ, Μπαντιμπάγκα και Φλορέσκου έχουν πιθανότητες να προλάβουν την ΑΕΚ. Θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση τους και θα διαφανεί κατά πόσον ο προπονητής θα μπορεί να τους υπολογίζει. Ο Χριστοφή θα χρειαστεί ακόμα 1-2 εβδομάδες για να είναι έτοιμος να μπει σε παιχνίδι. Τον περιμένουμε το πρώτο 10ημερο του Απρίλη».

Για τις εύκολες κάρτες: «Για τι κάρτες μίλησε ο προπονητής. Ενόχλησε ιδιαίτερα ότι κάποιες κάρτες είναι θέμα επιπολαιότητας και αυτό το στοιχείο παρουσιάστηκε και με το Αποέλ. Η τεχνική ηγεσία θα το συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές για να είμαστε πιο προσεκτικοί. Εκτός με κάρτες θα είναι οι Οικονομίδης, Μαργκάσα και Χαφέζ, ενώ επιστρέφει ο Ράμος».

Για την συνέχεια: «Θα βρούμε τις λύσεις στις απουσίες. Η ομάδα στα τελευταία 7 παιχνίδια κέρδισε τα 6. Χάσαμε άδικα από το Αποέλ. Με πολλές απουσίες καταφέραμε και ανταποκριθήκαμε. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να επιστρέψουν κάποιοι, αν δεν γίνει αυτό με την ΑΕΚ τότε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι θα είναι γεμάτη η ομάδα».