Home TOP NEWS Και δουλειά και ηρεμία

Και δουλειά και ηρεμία

AG29-salamina-omonoia (67)


Συνήθως όταν έρχεται η διακοπή για Εθνικές υποχρεώσεις, αρχίζουν τα κλισέ: “ήρθε τη καλύτερη στιγμή η διακοπή”, “ευκαιρία να ηρεμήσει”, “να δουλέψει στις αδυναμίες” είναι οι τίτλοι που γράφονται και διαβάζονται πιο συχνά. Η πραγματικότητα είναι πως φτάσαμε πολύ βαθιά μες τη σαιζόν για να μιλάμε για διορθώσεις. Δουλειά όμως πάντα πρέπει να γίνεται, ειδικά όσο υπάρχουν αδυναμίες, ενώ το τελευταίο ματς απέδειξε πως και για ηρεμία υπάρχει ανάγκη.

Ένα από τα πιο εύστοχα επίθετα για την ΟΜΟΝΟΙΑ μες τη χρονιά είναι “ασυνεπής”. Σκεφτείτε απλά τις τελευταίες 15 μέρες. Μεγάλη εμφάνιση και μεγάλη νίκη με την Ανόρθωση, μετά σαφώς πιο χλωμή και ήττα από το Αποέλ, μετά και πάλι μετριότητες και νίκη με βάσανα κόντρα στη Σαλαμίνα. Στις 7 αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα και τα ελπίζουμε άλλα 3 του κυπέλλου, πρέπει να δούμε μόνο τη καλή ΟΜΟΝΟΙΑ αν είναι να διεκδικήσουμε κάτι. Και για να το καταφέρουμε πρέπει πρώτα να μακιγιάρουμε τις όποιες αδυναμίες.

Εκτός από τη δουλειά, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη και για ηρεμία. Απόδειξη τούτου, τα νεύρα στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα και οι αψυχολόγητες κάρτες. Μόνο με καθαρό μυαλό θα καταφέρει κάτι καλό η ομάδα για αυτό ας κάνει τα λόγια πράξη ο Μιλόγεβιτς, να εντοπίσει τι πάει στραβά και να το φτιάξει.