Home TOP NEWS Κερδίζει την ΑΕΛ, πατάει τετράδα

Κερδίζει την ΑΕΛ, πατάει τετράδα

ag25-enp-omonoia-d (18)


Τελευταίος αγώνας, της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου σήμερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στις 16:00 την ΑΕΛ (live omonoianews.com) σε ένα αγώνα που σημαίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Για τη δική μας, η νίκη θα έχει αποτέλεσμα το ξεκίνημα της στα πλέι οφ από τη 4η θέση. Για την ΑΕΛ, θα σηματοδοτήσει την είσοδό της, έστω και την υστάτη, στο πρώτο γκρουπ των πλέι οφ, αφού θα έχει πατήσει πλέον την 6η θέση.

Προφανώς, πολύ λίγο μας απασχολούν οι φιλοδοξίες και τα όνειρα της ΑΕΛ. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι πως τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα μας έχει πλησιάσει πολύ την 3η προνομιούχα θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και δεν θέλουμε να χαθεί ξανά η επαφή. Επιπρόσθετα, ξεκίνημα των πλέι οφ από τη 4η θέση, σημαίνει και διαφορετικό πρόγραμμα, που ευνοεί ανάβαση μας στη 3η θέση σχετικά άμεσα. Η νίκη λοιπόν είναι μονόδρομος και εξαρτάται μόνο από εμάς, αφού είμαστε η καλύτερη από τις δυο ομάδες.

Αγωνιστικά, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ασσίς, Χριστοφή, Σκέμπρι, Κατελάρη και Γιωργαλλίδη. Πρόλαβαν τελικά οι Φλορέσκου, Ράμος και Ρούνιε.