Home TOP NEWS Κόντρα σε αυτήν που τους ανέδειξε

Κόντρα σε αυτήν που τους ανέδειξε

ag25-enp-omonoia-d (14)


Τη περίοδο 2014/15 η ΟΜΟΝΟΙΑ για ένα γύρο ήταν κακή και οι φίλοι της έψαχναν ένα λόγο να κρατηθούν κοντά. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, λίγο λόγω απόφασης και λίγο λόγω απουσιών, ο Κώστας Καϊάφας επέλεξε να ξεκινήσει τους Οικονομίδη και Φυλακτού στον άξονα και το Μάριο Δημητρίου στο δεξί άκρο. Και οι τρεις είχαν πολύ καλή απόδοση, με τον Οικονομίδη να είναι κορυφαίος του γηπέδου, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε και οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είχαν 3 νέους παίκτες να παρακολουθούν.

Ο Δημητρίου αύριο θα είναι στο πάγκο αφού τη θέση του δεξιού μπακ θα πάρει ο Καρλίτος. Οικονομίδης και Φυλακτού από την άλλη, θα είναι βασικοί στις θέσεις που μας συστήθηκαν, κόντρα στην ομάδα πάνω στην οποία άρχισαν να φτιάχνουν το όνομα τους. Εκείνο που πρέπει να κάνουν, είναι να έχουν ακόμα καλύτερη απόδοση, να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίσει το νευραλγικό χώρο του κέντρου και να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα κτιστεί η νίκη.

Σε κάθε παιχνίδι ο άξονας κρίνει πολλά. Δυο παιδιά που έχουν πολλά να αποδείξουν και αρκετά στόματα να κλείσουν, θα πάρουν ξανά θέση βασικού στο χώρο αυτό. Η απόδοση τους θα κρίνει πολλά και στο χέρι τους είναι να δικαιώσουν τις προσδοκίες.