Home TOP NEWS Στην Οδησσό με την αποστολή της Εθνικής τρεις πράσινοι

Στην Οδησσό με την αποστολή της Εθνικής τρεις πράσινοι

ethniki-antonis-ukrair
Από την άφιξη στην Ουκρανία

Στην Οδησσό της Ουκρανίας βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ανδρών για το αυριανό φιλικό με την Ουκρανία. Τρεις πράσινοι ταξίδεψαν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο αγώνας θα γίνει αύριο Πέμπτη στο Στάδιο της Τσερνομόρετς Οδησσού και θα αρχίσει στις 21:00. Είναι το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών για το 2016 και το πρώτο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χριστάκη Χριστοφόρου.


Με τον αγώνα αυτό αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία για τους επίσημους αγώνες στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 που αρχίζουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση για την Εθνική στις 19:30 στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα ενώ στις 18:45 ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Χριστάκης Χριστοφόρου θα μιλήσει σε Συνέντευξη Τύπου.

Η τελευταία προπόνηση στην Κύπρο έγινε χθες το απόγευμα στο ΓΣΠ χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα.

Στην αποστολή για τον αγώνα με την Ουκρανία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Τζέισον Δημητρίου, Κύπρος Χριστοφόρου, Γιώργος Μερκής, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Μάριος Νικολάου, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Οικονομίδης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Νικόλας Εγγλέζου, Πιέρος Σωτηρίου, Νέστορας Μυτιδής, Γρηγόρης Κάστανος και Ανδρέας Μακρής.

Φωτογραφίες από την αναχώρηση: