Home TOP NEWS Μια… ενδεκάδα λόγοι να πάρετε τη νίκη!

Μια… ενδεκάδα λόγοι να πάρετε τη νίκη!

ag10-omonoia-apoel-G-margasa (18)


Λόγοι για να θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ τη νίκη στο αιώνιο ντέρμπι υπάρχουν χιλιάδες. Ανάλογα όμως με τα δεδομένα, κυρίως βαθμολογικά, προσαρμοζόμαστε κάπως… Ποιο είναι οι κυριότεροι λόγοι λοιπόν που πρέπει οι πράσινοι να επικρατήσουν στο αιώνιο ντέρμπι επί του Αποέλ;

Προς τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Θα σας αναφέρουμε μια… ενδεκάδα λόγους που πρέπει να πάρετε το “τρίποντο” στο ντέρμπι. Οι λόγοι που εμείς πιστεύουμε ότι έχουν… προτεραιότητα:

1. Πάντα πρώτος λόγος για νίκη σε αιώνιο ντέρμπι είναι ασφαλώς το πρεστίζ. Μια νίκη επί του αιώνιου εχθρού δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.

2. Για τον κόσμο σας, όχι μόνο αυτούς στην κερκίδα, αλλά και τους χιλιάδες σε κάθε σημείο σε Κύπρο και εξωτερικό.

3. Οι τρεις βαθμοί, στην προκειμένη περίπτωση, όχι για να πλησιάσουμε την κορυφή (αυτό εννοούμε όταν λέμε προσαρμογή), αλλά για να παραμείνουμε στην 3η προνομιούχα θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

4. Εκδίκηση για την ήττα πριν ένα μήνα, σε ένα παιχνίδι που χάσατε εσείς περισσότερα παρά κέρδισαν αυτοί.

5. Επειδή σας χρειάζεται μια τόσο μεγάλη νίκη, για σάς, δώστε απαντήσεις σε όλους.

6. Θα επαναφέρετε την τάξη, μετατρέποντας το συντελεστή νικών στα μεταξύ των δύο ομάδων ντέρμπι υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από 44 νίκες μετράει κάθε ομάδα.

7. Θα σπάσετε μια… παράδοση, ας το πούμε έτσι, όπου ο φιλοξενούμενος σε αιώνιο ντέρμπι με μια κερκίδα δεν κερδίζει.

8. Γνωρίζεται πότε ήταν η τελευταία νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αιώνιο ντέρμπι; Στις 6 Απριλίου του 2013, πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια, βάλτε τέλος στο αρνητικό σερί.

9. Το σερί νικών στο Πρωτάθλημα θα διευρυνθεί στις πέντε νίκες, που δεν είναι πολλές, αλλά για τη φετινή χρονιά θα είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο.

10. Θα δώσει αέρα ψυχολογίας στην ομάδα για περισσότερες νίκες.

11. Θα τους “κόψετε” τρεις πολύτιμους βαθμούς… Εάν δεν λέει κάτι σε εσάς (που λάθος σας θα είναι), σε εμάς το αντίθετο.