Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: «Δίκαια κερδίσαμε, βλέπουμε τα πλέι οφ»

Μιλόγεβιτς: «Δίκαια κερδίσαμε, βλέπουμε τα πλέι οφ»

ag26-omonoia-ael-Vladan-Milojevic (45)


Ικανοποιημένος με τη νίκη ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που πλέον στρέφει το βλέμμα του στα πλέι οφ και την Ανόρθωση. Ο Σέρβος κόουτς, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για το τρίποντο.

Μιλόγεβιτς: “Καλησπέρα. Να ευχαριστήσω το συνάδελφο για τα καλά λόγια. Ξέραμε βάση των αποτελεσμάτων χθες ότι εμείς με νίκη περνούσαμε 4οι και η ΑΕΛ με νίκη πήγαινε πρώτο γκρουπ. Ήταν ένα ματς που είχε σημασία, το θέλαμε, δεν μπήκαμε καλά συμφωνώ με το συνάδελφο αλλά διορθώσαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε δίκαια κερδίσαμε. Τελείωσε η κανονική περίοδος, έχουμε μπαράζ και ελπίζω ότι σύντομα – γιατί ξέρετε πως έχουμε απουσίες- θα επιστρέψουν οι τραυματίες και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, συγχαρητήρια και στην ΑΕΛ και κάθε καλύτερο στο συνάδελφο. ”

Πάμπος: “Καλησπέρα σας. Έγινε ένα καλό ματς με αρκετά γκολ. Για την ομάδα μου βάση του πρώτου ημιχρόνου δεν περιμέναμε να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Εκτός του ότι προηγηθήκαμε χάσαμε ευκαιρίες, αλλά όταν τα χάνεις, το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να μας λείπουν δυνάμεις. Όποια τακτική και να θέλαμε να ακολουθήσουμε δεν μπορούσαμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη και εκεί που κάναμε μια λάθος πάσα στην ισοφάριση, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πάρα πολλά. Σκοπός μας είναι η ΑΕΛ να αποφύγει και βαθμολογικά τον κίνδυνο στα παιχνίδια που έρχονται. Από κει και πέρα υποσχόμαστε στο κόσμο μια δυνατή ομάδα που θα την χαίρετε τη νέα σαιζόν. Ευχαριστούμε το κόσμο που μας στήριξε γιατί ο κόσμος της ΑΕΛ είναι πάντα εδώ. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ”