Home TOP NEWS «Μπορεί με μικρό μπάτζετ να βρει καλούς παίκτες»

«Μπορεί με μικρό μπάτζετ να βρει καλούς παίκτες»

dabizas-gr


To sport-fm.com.cy επικοινώνησε με τον ρεπόρτερ του Nova Sport FM στην Αθήνα Τάσο Νικολογιάννη, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και τους είπε κάποια πράγματα σε σχέση με τον Νίκο Νταμπίζα και την δουλειά του ως τεχνικός διευθυντής στους πράσινους της Αθήνας.

Αρχικά ανέφερε ότι πρόκειται για ένα ικανό άτομο, οργανωτικό και αφοσιωμένο στην δουλειά του: «Είναι πολύ κλειστός ως χαρακτήρας, αλλά είναι άνθρωπος που μπορεί να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε αυτή τη θέση. Ειδικά η πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ επιτυχημένη. Κατάφερε με μικρό και πολύ περιορισμένο μπάτζετ να φέρει πολύ καλούς παίκτες. Είναι ικανός στο να «χτίζει» ομάδες. Είναι πολύ αφοσιωμένος στην δουλειά του και πολύ οργανωτικός. Έχει πρόγραμμα. Δεν δουλεύει στην τύχη».

Για το αν έχει επαφές και γνωριμίες με ανθρώπους στο εξωτερικό, για να μπορεί να στελεχώσει κάποια ομάδα, είπε: «Όντως έχει γνωριμίες ειδικά στην Αγγλία και περισσότερο με την Νιουκάστλ. Είναι καλά δικτυωμένος όμως και μπορεί να βοηθήσει. Μπορεί με μικρό μπάτζετ να βρει και να φέρει καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό έγινε και στην πρώτη χρονιά του στον Παναθηναϊκό με περίπου 4 εκ. προϋπολογισμό. Και δεν μιλάμε μόνο για νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και πιο έμπειρους».

Η σχέση του με τους γύρω του, αλλά και τους ποδοσφαιριστές ποια ήταν; «Στον Παναθηναϊκό ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Είχε ρόλο και στα αποδυτήρια στον τομέα της πειθαρχίας. Είχε πολύ καλή και στενή σχέση με τους ποδοσφαιριστές. Το ίδιο ενδεχομένως, να θέλει και στην ΟΜΟΝΟΙΑ».

Ανέφερε ακόμη ότι: «Θέλει να υπάρχει μια ισορροπία στα αποδυτήρια και ένα ισοζύγιο σε σχέση με τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών. Δεν θέλει να υπάρχουν μεγάλες διαφορές».

Στέλλα Σωκράτους / Sport-fm.cy