Home TOP NEWS “Μπορώ να βοηθήσω την Εθνική ομάδα”

“Μπορώ να βοηθήσω την Εθνική ομάδα”

889


Φιλοξενούμενος στην εκπομπή Θύρα ΣΙΓΜΑ ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο 30χρονος μέσος δήλωσε πως η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή φάση ενώ είναι χαρούμενος που έχει πάρει το Κυπριακό διαβατήριο.

“Είμαι χαρούμενος, πήρα το διαβατήριο και μπορώ να βοηθήσω την Εθνική ομάδα. Νιώθω Κύπριος. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Ομοσπονδιακό προπονητή”, δήλωσε για την τελευταία εξέλιξη με την Κυπριοποίηση του ο Ρενάτο Μαργκάσα.

“Είχαμε πρόβλημα και πολλές απουσίες. Ο προπονητής προσπάθησε να βρει τις λύσεις, σε αυτή τη φάση νομίζω είμαστε καλά”, σχολίασε για τις αλλαγές που βλέπαμε σε πρόσωπα σε νέες θέσεις.

“Πάντα θέλω να βλέπω μπροστά. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και εάν μπορούμε να φθάσουμε στη 2η θέση. Η ΑΕΚ έχασε βαθμούς, έχει αγώνα με την Ανόρθωση τώρα, έχει δρόμο το πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες θα χάσουν βαθμούς. Υπάρχει πίστη, βλέπουμε όλα τα παιχνίδια σαν τελικό”, ανέφερε για τη βαθμολογική θέση.

“Μόνο όταν είμαι στο γήπεδο είμαι χαρούμενος. Είναι σημαντικό να επιστρέψουν οι τραυματίες”

“Είναι κάτι που κάνουμε στην προπόνηση, η κίνηση στο 2ο γκολ. Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο”, είπε για την γκολάρα του Σέρι.

“Είναι πρόβλημα, θέλουμε τον κόσμο, είναι σημαντικό να τους έχουμε στα ντέρμπι”, είπε για τον κόσμο.