Home TOP NEWS «Να πάμε γεμάτοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση»

«Να πάμε γεμάτοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση»

klirosi-kipellou (11)


Αμέσως μετά την κλήρωση του Κυπέλλου, που έφερε την ΟΜΟΝΟΙΑ αντίπαλο με την ΑΕΚ στα ημιτελικά, οι εκπρόσωποι Τύπου των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις ενόψει των δύο αναμετρήσεων. Τόνισαν πως καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε προτιμήσεις για αντίπαλο σε αυτή τη φάση, ενώ ανέφεραν πως στοχεύουν αμφότεροι στην κατάκτηση του τροπαίου.

Από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Ανδρέας Δημητρίου είπε: «Αναμφίβολα στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, με τις ομάδες που υπήρχαν στην κλήρωση, δεν θα μπορούσε κάποια ομάδα να έχει επιθυμητό αντίπαλο, οπότε αυτό ισχύει και για μας. Θα γίνουν σίγουρα δύο παιχνίδια που θα απολαύσει ο κόσμος. Η ΑΕΚ είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, κάνει μια αξιέπαινη προσπάθεια στο πρωτάθλημα και έχει τον απόλυτο σεβασμό μας, όμως από εκεί και πέρα εμείς θέλουμε πολύ το κύπελλο για πάρα πολλούς λόγους. Η ομάδα είναι αποφασισμένη να παλέψει για να φτάσει σε αυτό τον στόχο διότι μας έχουν λείψει οι τίτλοι τα τελευταία χρόνια και θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε ένα τίτλο για τον κόσμο μας.

Αισιοδοξούμε ότι μέσα στον Απρίλη η ομάδα θα γεμίσει καθώς θα επιστρέψουν βασικοί ποδοσφαιριστές που αυτή τη στιγμή είναι τραυματίες. Ευχόμαστε να μην προκύψουν περαιτέρω προβλήματα ούτως ώστε να πάμε γεμάτοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Σημαντικό θα είναι το πρώτο παιχνίδι, θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Λάρνακα και ακολούθως στο δικό μας σπίτι, στο ΓΣΠ, με τον κόσμο μας να πάρουμε την πρόκριση».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου είπε: «Όποιος και να ήταν ο αντίπαλος που θα μας έβγαζε η κληρωτίδα για εμάς θα ήταν το ίδιο. Παίζουμε με την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα γίνουν δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό. Σαφέστατα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους και σε αυτή τη διοργάνωση. Όταν θα έρθει η ώρα θα επικεντρωθούμε στο στόχο για πρόκριση στον τελικό. Μακάρι να δούμε δύο εξαιρετικά παιχνίδια και ο καλύτερος να εξασφαλίσει την πρόκριση».