Home TOP NEWS Ναι, η Ευρώπη είναι αυτοσκοπός

Ναι, η Ευρώπη είναι αυτοσκοπός

AG28-apoel-omonoia (136)


Ναι θα θέλαμε να πάμε για πρωτάθλημα. Ναι κάθε φορά που βλέπουμε τη βαθμολογία και κυρίως την απόσταση από τον πρώτο εκνευριζόμαστε. Ναι η έξοδος στην Ευρώπη κανονικά δεν έπρεπε να είναι στόχος, αλλά δεδομένο! Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχοντας ανάγκη εκείνη τη περίοδο το χρήμα, αλλά και για λόγους γοήτρου, η Ευρώπη είναι αυτοσκοπός. Πρέπει να επιτευχθεί πάση θυσία. Όχι για να πανηγυριστεί σαν μεγάλη επιτυχία, αλλά γιατί είναι αναγκαία.

Το είχαμε γράψει και χθες, το μοναδικό μας δίλημμα θα ήταν αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε τεχνικό διευθυντή και θα έπρεπε η δουλειά για τη νέα σαιζόν να γίνει όλη το καλοκαίρι. Από τη στιγμή που προσλήφθηκε ο Νίκος Νταμπίζας (κι ας μην ανακοινώθηκε ακόμα) κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Υπάρχει χρόνος να ξεκινήσει τη δουλειά, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι έτοιμη και γεμάτη, όποτε κι αν ξεκινήσουμε τις επίσημες υποχρεώσεις.

Είμαστε βέβαιοι πως αρκετοί φίλοι θα μας πουν “μα αφού θα αποκλειστούμε πριν τους ομίλους”. Λέμε ίσως να έχουν και δίκαιο. Οφείλουμε όμως να είμαστε εκεί και να δοκιμάσουμε και οφείλουμε να φροντίσουμε να εισρεύσει χρήμα σε μια στείρα περίοδο.