Home TOP NEWS Ο ελάχιστος στόχος

Ο ελάχιστος στόχος

ag26-omonoia-ael (196)


Ανοίγει σήμερα η αυλαία της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ξεκινώντας από τη 4η θέση, 3 βαθμούς πίσω από την αυριανή αντίπαλο της, θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις την Ανόρθωση, την ΑΕΚ, τη Σαλαμίνα, τον Απόλλωνα και το Αποέλ. Επιδιώκει μέσα από αυτές, να εξασφαλίσει την έξοδο της στην Ευρώπη χωρίς προϋποθέσεις και αν της δοθεί η ευκαιρία, να ψάξει το κάτι παραπάνω, αν και η βαθμολογική διαφορά είναι τέτοια που δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο.

Η κατάκτηση της 3η θέσης, είναι αυτή τη στιγμή ο ρεαλιστικός στόχος, είναι όμως για μια ΟΜΟΝΟΙΑ ο ελάχιστος σε μια χρονιά. Κατακρίβιαν, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρέπει ποτέ να ξεκινά μια χρονιά έχοντας την έξοδο στην Ευρώπη σαν στόχο. Πρέπει να στοχεύει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την κατάκτηση του κυπέλλου. Η Ευρώπη να είναι δηλαδή φυσικό επακόλουθο και όχι αποτέλεσμα 3ης θέσης. Αυτή τη στιγμή όμως, αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να τον κατακτήσουμε πάση θυσία.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να παλεύουμε με βάση τα δεδομένα μας. Αυτά λένε πως η 1η και η 2η θέση χάθηκαν από καιρό. Η βαθμολογική κατάσταση και η αγωνιστική εικόνα ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανόρθωσης και Απόλλωνα, λέει πως η ομάδα μας μπορεί να κατακτήσει τη 3η θέση και επιβάλλεται να το κάνει. Ευχή βέβαια όλων είναι από του χρόνου να σταματήσουμε να αναγκαζόμαστε να βάζουμε μίνιμουμ στόχους.