Home TOP NEWS Ο έλεγχος των δανεικών, που σύντομα… επιστρέφουν

Ο έλεγχος των δανεικών, που σύντομα… επιστρέφουν

Moulazimis-Ermis (3)


Προς την ολοκλήρωση τους οδεύουν τα Πρωταθλήματα της ΚΟΠ, με εφτά αγωνιστικές να απομένουν στην Α’ Κατηγορία, πέντε στη Γ’ και μόλις μια στη Β’. Μαζί με τα πρωταθλήματα ολοκληρώνονται και οι δανεισμοί των παικτών, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει δώσει με υποσχετική μεταγραφή οκτώ παίκτες. Ένας “πράσινος” αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία, τέσσερις στη δεύτερη και τρεις στην Γ’. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα επιστρέψουν, όμως το ερωτηματικό είναι πόσοι από αυτοί θα μείνουν και θα κάνουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.

Ο έλεγχος των δανεικών αυτή την εβδομάδα:

Στο αρχικό σχήμα του Ερμή κόντρα στην Πάφο ήταν ο Δημήτρης Μουλαζίμης, που αγωνίστηκε στο ολόκληρο το παιχνίδι. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, δανεικός από την ΟΜΟΝΟΙΑ στην ομάδα της Αραδίππου, μετράει τρία σερί 90λεπτα στη Β’ φάση του Πρωταθλήματος.

Δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο για τον Κωνσταντίνο Λούβαρη με τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός παίκτης από την ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αγωνίστηκε στην ήττα από την ΑΕΖ με 1-0.

Στην αναμέτρηση ΠΑΕΕΚ-Ομόνοια Αραδίππου αγωνίστηκαν δύο δανεικοί ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού”. Ο Ανδρέας Φραγκέσκου έπαιξε σε όλο τον αγώνα, ενώ ο Παναγιώτης Θεράποντος πέρασε στο 59ο λεπτό ως αλλαγή. Λόγω καρτών απουσίαζε από την ενδεκάδα της Αραδιππιώτικης ομάδας ο Παντελής Κονομής.

Ισόπαλη 1-1 εξήλθε η ΜΕΑΠ κόντρα στην ομάδα Π.Ο Ορμήδιας. Βασικός με την ομάδα του Πέρα Χωρίου Νήσου ήταν ο Απόλλωνας Βασιλείου, ενώ ο Γιώργος Ιβανόφ πέρασε αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Για πρώτη φορά φέτος δεν ξεκίνησε από την αρχή του αγώνα ο Ιβανόφ.

Δεν αγωνίστηκε ο Ανδρέας Λοΐζου με το Χαλκάνορα.