Home TOP NEWS Ο Νταμπίζας δεν παίζει το Σάββατο

Ο Νταμπίζας δεν παίζει το Σάββατο

dabizas


Ο Νίκος Νταμπίζας υπήρξε σαν ποδοσφαιριστής ένας σπουδαίος κεντρικός αμυντικός. Η θητεία του στον Ολυμπιακό Πειραιώς, τη Νιούκαστλ, τη Λέστερ, τη Λάρισσα και την Εθνική Ελλάδας μαρτυρά του λόγου το αληθές. Όσο καλός κι αν ήταν όμως, το Σάββατο δεν θα παίξει κόντρα στο Αποέλ. Και μπορεί η επικείμενη πρόσληψη του σε ρόλο τεχνικού διευθυντή να άνοιξε συζητήσεις, όμως αυτή τη στιγμή, προέχει να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι.

Έχουμε άποψη και για το Νίκο Νταμπίζα, έχουμε άποψη και για την πρόσληψη του 2 μήνες πριν από την εκλογική συνέλευση. Προτιμούμε όμως να ασχοληθούμε περισσότερο μετά το αιώνιο. Για την ώρα ας στρέψουμε όλοι το βλέμμα στους τρόπους που θα κερδίσουμε το Αποέλ, γιατί έχουμε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο. Τα πρόσωπα είναι πάντα δευτερεύοντα, προέχει πάντα το σύνολο και ο σύλλογος. Ακόμα και όταν τα πρόσωπα έρχονται για να γεμίσουν ένα κενό που έχουμε εκφράσαμε πολλές φορές την άποψη πως ήταν αναγκαίο να γεμίσει από ποιότητα.

Σαν σελίδα, θα αναδημοσιεύσουμε σε λίγο δηλώσεις ατόμου που ξέρει το Νταμπίζα στο sport-fm.com.cy και στη συνέχεια, θα αναβάλουμε την οποιαδήποτε αναφορά, για μετά το αιώνιο. Εκτός βέβαια αν προκύψει ανακοίνωση ως τότε, αλλά ακόμα και τότε μόνο αναδημοσίευση της ανακοίνωσης θα γίνει.