Home TOP NEWS Όταν σκοράρουν οι ακραίοι

Όταν σκοράρουν οι ακραίοι

ag26-omonoia-ael (125)


Ο Αντρέ Σκέμπρι έχει φέτος 11 γκολ, ο Κίλιαν Σέρινταν 10 και ο Ονησίφορος Ρουσιάς 2. ΟΚ δεν έχουν αναστενάξει κιόλας τα δίκτυα από τους επιθετικούς μας, θα θέλαμε περισσότερα γκολ από τους κεντρικούς επιθετικούς. Ούτε όμως μπορεί να πει κανείς πως είναι ευκαταφρόνητο νούμερο τα 23 γκολ. Τα γκολ που η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ανάγκη αλλά δεν έρχονταν, είναι αυτά από τους ακραίους μεσοεπιθετικούς της.

Στα τελευταία 2 παιχνίδια Κιρμ και Μπαντιμπάγκα έχουν πετύχει από 3 γκολ, συνολικά 6. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, που δεν ήταν η πιο συνεπής ομάδα στο πρωτάθλημα, πέτυχε 8 και πήρε δυο σχετικά άνετες νίκες. Αν η ομάδα μας είχε αυτά τα γκολ σε όλη τη χρονιά, ίσως να έβλεπε και διαφορετικά τα πράγματα. Ο Κιρμ όμως φέτος έχει βάλει 4 ο Μπαντιμπάγκα 5, ενώ 2 έχει ο Εζέ, κάτι που δείχνει πως το σκοράρισμα ήρθε από αυτούς μόνο στο τέλος.

Τα γκολ είναι πρώτιστα δουλειά του φορ, δεν είναι όμως μόνο αυτού. Όταν οι ακραίοι βοηθάνε στο σκοράρισμα, τα πράγματα απλοποιούνται και το μάθαμε από πρώτο χέρι τα τελευταία παιχνίδια. Ελπίζουμε Κιρμ και Ζίγκι να συνεχίσουν έτσι γιατί στα πλέι οφ κάθε λεπτομέρεια κάνει διαφορά.