Home TOP NEWS Παθήματα που δεν έγιναν μαθήματα

Παθήματα που δεν έγιναν μαθήματα

AG28-apoel-omonoia-hafez (93)


Τις ίδιες ακριβώς αδυναμίες πλήρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ στα δυο παιχνίδια με το Αποέλ. Ο αντίπαλος μας κτύπησε από τα πλάγια, εκμεταλλεύτηκε στιγμές ολιγωρίας της άμυνας μας σε εκείνο το χώρο και σκόραρε δυο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έμαθε από τα παθήματα του πρώτου ματς και το πλήρωσε εκ νέου. Και πρέπει επειγόντως να δει τι πάει στραβά, γιατί μπροστά της έχει μόνο ντέρμπι και πολλοί προπονητές θα επιδιώξουν να την πληγώσουν με τον ίδιο τρόπο.

Ουσιαστικά το πρώτο γκολ του Αποέλ, ήταν copy paste των δυο του προηγούμενου ματς. Ο Γιαννιώτας δημιούργησε ρήγμα, ο Καρλίτος έχασε τον Εφραίμ και ο ακραίος του Αποέλ κάνοντας απλά τα βασικά σκόραρε. Θα περίμενε κανείς πως οι παίκτες μας θα ήταν 101% συγκεντρωμένοι σε παρόμοιες φάσεις, όμως σε μια φάση που δυο παίκτες ήταν κοντά στον Ελλαδίτη ακραίο, η ζημιά έγινε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στα αποδυτήρια με το 1-1 αντί το 0-1 και έχασε το ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Γενικώς τα σκαμπανεβάσματα στην άμυνα μας είναι συνήθες φαινόμενο φέτος. Κάνουμε λάθη, μετά πάμε σερί με μηδέν παθητικό, μετά ξανά λάθη. Τα περισσότερα, είναι προϊόν έλλειψης συγκέντρωσης και υποθέτουμε πως έγιναν επανειλημμένα συστάσεις. Πρέπει να έχουν όλοι τα μάτια τους 14 στα ντέρμπι, αφού κάθε λάθος πληρώνεται.