Home TOP NEWS Πιάνει δουλειά, βλέπει ΑΕΚ

Πιάνει δουλειά, βλέπει ΑΕΚ

ag22-omonoia-aek (125)


Μετά το διήμερο ρεπό, επιστροφή στις προπονήσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που πιάνει δουλειά ενόψει ΑΕΚ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των Καρλίτος και Κιρμ που έχουν ακόμα υποχρεώσεις με Πράσινο Ακρωτήρι και Σλοβενία αντίστοιχα, θα πάρουν σήμερα το δρόμο για το Γέρι και το Ηλίας Πούλλος, εκεί που από σήμερα θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί.

Οι επόμενες προπονήσεις είναι κρίσιμες για ποδοσφαιριστές που ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια παροπλισμένοι. Μιλάμε για τους Μπεμπέ, Φλορέσκου και Μπαντιμπαγκά, ενώ επιστρέφει σίγουρα ο Κριστοβάο Ράμος. Εκτός για το συγκεκριμένο ματς λόγω καρτών είναι οι Μαργκάσα, Οικονομίδης και Χαφέζ, λόγω καρτών. Ο Μιλόγεβιτς θέλει να ξέρει όσο το δυνατό πιο γρήγορα ποιους μπορεί να υπολογίζει για να καταστρώσει ανάλογα τα πλάνα του.

Μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής, θα ξέρουμε αν με νίκη θα περάσουμε στη 3η θέση, ή αν θα παραμείνουμε απλά 4οι στο κυνήγι του Απόλλωνα. Όπως και να έχει, έχει ξαναγραφτεί πως κάθε βαθμός που χάνεται από δω και μπρος, δεν αναπληρώνεται, έτσι το ματς είναι ενός αποτελέσματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει μόνο τη νίκη.